Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vlažném začátku Kouřim nezaváhala


17

Během prvního poločasu nebylo moc vidět, že na hřiště celku dna tabulky přijel tým aspirující na čelní pozice. Ale po vyloučení domácího Dohaniče už bylo vše jasné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohanič se nechal hloupě vyloučit

Prvních pět minut se fotbal příliš neukázal, zato rozhodčí naznačil, že nebude trpět nic mimo pravidla a hned tasil dvakrát žlutou. První se ke střele dostal kouřimský Bělohlávek, který ale z úhlu minul bránu, na druhé straně z podobné situace domácí vytěžili jen roh.

 

Aktivita hostů postupně narůstala, ale z gólu se radovali domácí. Přibyla v průniku Kouřimští faulovali, ale míč Kmoch z dobré pozice poslal nad bránu. Rozehrávka Havránka na Procházku ale nebyla ideální, toho o míč obral Opolzer, našel před bránou Davida Mišku, který si sice nejprve na míč šlápl, ale měl dost času znovu přesně zamířit - 1:0.

 

Vyrovnání na sebe dlouho čekat nenechalo, byť bylo z kategorie šťastných. Nákop z půlky domácí obrana minula kvůli špatnému odskoku míče, ten propadl až k Pavlovi Královskému, který neměl problém překonat poprvé Veselého - 1:1. V další šanci po rychlém přenesení hry trefil Snížek jen břevno.

 

Na druhé straně zahrozil opět Miška, ale hlavou přestřelil. A do vedení šli Kouřimští. Snížek doběhl přetažený centr, proti noze ho dal Romanovi Světničkovi, který propasíroval míč mezi tyčí a tělem domácího gólmana - 1:2.

 

Další akce už k brance nevedly. Bělohlávkovo sólo stačil zastavit vracející se obránce, Procházka mířil po centru hlavou jen do břevna. Z domácích se prezentoval Opolzer samostatnou akcí, ale byl zastaven, střelu z přímáku chytil u tyče Havránek a Kmochův technický pokus přes hlavu minul o kousek bránu.

 

A tak se do konce poločasu stačily Štítarští jen oslabit. Dohanič se za nemístnou kritiku rozhodčího nechal vyloučit a Kmoch si natáhl sval. Citelné ztráty do druhého poločasu.

Odevzdaní domácí už jen inkasovali

Sice druhý poločas začali hosté velice vlažně a do první šance pustili B. Umana, který z voleje vyšil míč do břevna Havránkovy brány. To hosty probralo a začali navyšovat náskok. Nejprve Jan Keltner pláchl po křídle a křížnou střelou zvýšil na 1:3.

 

Domácí ještě jednou vystrčili růžky, když B. Uman z trestného kopu mířil sice dobře, ale Havránek tygřím skokem míč vyrazil. Útoky Kouřimi jsou hodně nebezpečné, ale obětavá hra domácí obrany dokáže střely zastavovat. Snížek z otočky neuspěl, bombu Svobody vyrazil gólman, ale na oblouček Martina Snížka už nestačil - 1:4.

 

V poslední čtvrthodině se hrál už hodně otevřený fotbal. Ale hostující Havránek zlikvidoval dva nájezdy Mišky, střelu B. Umana zastavil jediný obránce. Na druhé straně se tři minuty po vystřídání nekompromisně prosadil Michal Klégr - 1:5 a definitivní tečku napsal aktivní Milan Tománek - 1:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí mužstva: Přijeli jsme do Štítar pro tři body a ty si také odvážíme, i když začátek zápasu nám úplně ideálně nevyšel. Naši stopeři si v prvním poločase strašně komplikovali život pomalou a riskantní rozehrávkou a to nás stálo čisté konto. Nicméně rozhodčí ještě v prvním poločase vyloučil domácího hráče a proti oslabeným a odevzdaným domácím hráčům už bylo jen otázkou kolik gólů jim nastřílíme.



Sestavy


Štítarský SK
M. Veselý [-] - S. Uman [-] (82. M. Juřica [-] ) , L. Kmoch [-] (80. A. Beneš [-] ) , D. Miška [-] , T. Opolzer [-] (70. S. Huleš [-] ) , B. Uman [-] , A. Přibyl [-] , P. Suchánek [-] (46. O. Nejman [-] ) , M. Dohanič [-] , T. Jelínek [-] , F. Hoření [-] (73. K. Šín [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] - R. Světnička [-] , P. Královský [-] , M. Snížek [-] (77. M. Klégr [-] ) , P. Jirků [-] , J. Keltner [-] - J. Bělohlávek [-] (61. T. Novák [-] ) - O. Macháček [-] (84. D. Bolčo [-] )

ŽK: 4. D. Miška , 32. T. Jelínek - 6. J. Keltner , 12. P. Jirků , 83. D. Procházka . ČK: 39. M. Dohanič .
Hráči zápasu: M. Tománek , M. Snížek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - JANDÁK Michael (N), KOČÍ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Doma zvládly Štítary porazit Ratboř. Potrápí i Kouřim, která patří ke špici soutěže?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů