2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Jestřábce rozlouskly až pokutové kopy


Branky


16

Poločasový výsledek 1:1 vydržel na ukazateli skóre až do poslední minuty a po penaltovém rozstřelu si druhý bod připisuje Jestřabí Lhota.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky musel Čáslavský

Na pažitu Jestřabí Lhoty přivítali domácí borci hráče Libodřic. "Víme, že nás čeká těžké a bojovné utkání plné důrazných soubojů", hovořil s respektem domácí trenér Martin Mikeš a promluvil o předzápasové komplikaci: "Náš zkušený brankář Lukáš "Zubizarreta" Málek se při rozcvičení zranil a museli jsme rychle hledat alternativu. Tou se stal F. Čáslavský, který měl již zápas jako záložník za béčko v nohách."

 

Ale ani hosté nebyli v sestavě stoprocentní a jisté obavy projevil libodřický kouč Adam Baško: "Jdeme do zápasu bez zraněného Pánka a vykartovaného Němce, což jsou pro nás stěžejní hráči, kteří dnes budou chybět. Ale doufám, že kluci, co nastoupí místo nich, se budou chtít ukázat."

 

Utkání začalo svižně, hosté měli několik nebezpečných rohů. Domácí se přes důrazné beky Libodřic  snažili dostat po stranách. Z jedné takové akci se dokázal z levé strany prosadit Tomáš Kubíček a otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Další šanci na navýšení skóre měl opět štírek Kubíček, ale tentokrát netrefil zařízení. Hosté korigovali ke konci poločasu, kdy z trestného kopu Václav Dittrich nachytal Čáslavského u "jeho" tyče - 1:1.

 

"První poločas jsme se na hřišti strašně hledali a byli moc ustrašení", komentoval první dějství Adam Baško a doplnil: "Trestem byla obdržená branka po sporné situaci, která zaváněla ofsajdem."

 

Další góly už nepadly

Druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl, Lhoteckým se nedařila kombinace a nakopávanými míči jsme hostující obranný val nedokázali překonat. Šancí na obou stranách moc nebylo, výjimkou byl snad jen pokus z otočky domácího mladíčka Robovského.

 

O konečném dělení bodů tak musely rozhodnout pokutové kopy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čáslavský byl odnesen diváky na zádech

"Naši střelci se opravdu činili a své pokutové kopy proměnili", radoval se po penaltové loterii Martin Mikeš a ocenil gólmana: "Třešničku tomu dal náš nový "hbitý panter" Čáslavský, který vychytal dva pokutové kopy a po zásluze byl po zápase fanoušky odnesen na zádech do šaten."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Zápas byl náročný, dva body bereme. Konečně se nám zadařily penalty a famózní byl F. Čáslavský. Děkuji dorostencům, kteří doplnili naši sestavu.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Těžké utkání to pro nás bylo. Druhý poločas byla vyrovnaná bitva, která fotbalu moc nepřinesla.Gol mohl padnout na obou stranách. Z toho nakonec pramenila remíza a pokutové kopy, které zvládli lépe domácí a tím mají bod navíc. Musím ocenit brankáře domácích, který, jak se mi doneslo, není vůbec brankářem a měl v nohách utkání B týmu. Utkání zvládl a v rozstřelu zneškodnil naše dva pokusy. My jsme nicméně ještě letos neprohráli v normální hrací době a to mě těší!  Teď jen doufám, že doléčíme bolístky a doma s Pečkami ukážeme naší silu.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
F. Čáslavský [-] - S. Mojžíš [-] , T. Kubíček [-] , P. Kureš [-] , L. Týma [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , T. Robovský [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , J. Hron [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - F. Krejčí [-] (32. M. Matějka [-] ) , V. Suchý [-] , F. Šafránek [-] , V. Patočka [-] , L. Pohanka [-] , D. Strejček [-] (89. R. Medlen [-] ) , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-] , M. Beníšek [-]

ŽK: 49. J. Hron , 52. S. Mojžíš , 76. P. Kesner - 43. V. Dittrich , 51. L. Pohanka , 60. V. Patočka , 73. V. Suchý , 77. M. Hovorka .
Hráči zápasu: F. Čáslavský - F. Šafránek , L. Pohanka .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: MOJŽÍŠ Marek - NEUBERT Josef (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Loňský výsledek 1:4 z Libodřic favorizuje Lhotecké. Po úvodních dvou kolech se Jestřábka čapla a nebude chtít ztratit doma další body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích