Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim spustila kanonádu ve druhé půli


Branky


16

Až do přestávky drželi hosté bezbrankovou remízu, ale dvě minuty po přestávce inkasovali poprvé a pak už domácí roztočili kolotoč a během druhých pětačtyřiceti minut přidali dalších pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky držely remízu

Utkání hodnotí hrající trenér Červených Peček Matěj Bílý

"Na kdyby se nehraje a tak jsme dostali 6:0. Velim má opravdu výborný tým a my jsme drželi krok pouze poločas. Potom se začaly ukazovat naše nedostatky. Linhart už druhý zápas chytal pod prášky a se sebezapřením kvůli bolavým zádům, ale jeho touha bojovat za tým je inspirativní! Nakonec stejně musel střídat a jeho náhradník byl Pospíšil (předseda klubu, tomuhle se říká klubismus, jít příkladem, bojovat za tým atd.). Jediné pozitivum je zaplacení startovneho do týmové kasy...;)

 

Jak jsem říkal první poločas vyrovnaný, Velim více na míči a opticky v převaze, my zase nebezpeční v rychlé kombinaci a více brankových příležitostí. Prostě výborný zápas!"

 

 

Velim hosty rozebrala a uběhala

A Matěj Bílý pokračoval v kritickém hodnocení druhého poločasu:

 

"Ve druhé půlce nám docházely síly a hlavně jsme začali dělat fatální chyby v obraně a pět ze šesti branek jsme hráčům Velimi darovali na zlatém podnose až do branky a to doslova. Dále nás srážely nepřesnosti v rozehrávce a lehce jsme ztráceli míče. 6:0 je moc, nezasloužili jsme si vyhrát, ale určitě jsme si nezasloužili dostat šest branek."

 

Velimi to tam zkrátka ve druhé půli začalo padat. Třikrát rozvlnil síť Martin Novotný, dvakrát mířil přesně Jiří Kuchař a jednu branku přidal Jiří Nedbal. Velim tak nadále vévodí tabulce, kde se usadila hned po prvním kole. Za týden pojedou Velimáci na horkou půdu do Libodřic.

 

Červené Pečky poprvé ztratily, ale za svůj výkon hlavně v prvním poločase se stydět nemusí. Za týden mají možnost rehabilitace proti Jestřabí Lhotě, která se ale možná herně zvedá.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Vlk [-] , M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] (74. [-] ) , M. Kosina [-] - A. Jehlička [-] , J. Zajíc [-] (65. L. Vlk [-] ) , J. Ceral [-] (34. J. Kovařík [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Nedbal [-] (71. J. Kuchař [-] ) , M. Novotný [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] (75. P. Pospíšil [-] ) - M. Převrátil [-] (57. I. Rytnauer [-] ) , Z. Bulíř [-] , D. Zákoucký [-] (66. J. Kaftan [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , J. Svoboda [-] (84. K. Čermák [-] ) , D. Klas [-] , M. Bílý [-] , J. Kubelka [-] , M. Carda [-] (74. J. Adamec [-] )

ŽK: 90. J. Kovařík - 28. Z. Bulíř , 49. J. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Novotný .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni to bylo o chlup (4:3), i letos je Velim favorit, ale Pečení zatím válí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích