L. Hanzl 22.
2:1p.
(0:1)
50. R. Konvalinka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrášťany se postaraly o překvapení kola


Branky


22. L. Hanzl - 50. R. Konvalinka (p.)
21

V roli favorita zajížděl Janov na hřiště Chrášťan, které se v minulém kole prezentovaly rozháraným výkonem v Kolešovicích, po kterém byly zaslouženě potrestány. Toto utkání ale bylo zcela jiné. Domácí získali poločasové vedení, o které ale ve druhé polovině přišli z penalty. Zápas dospěl až do pokutových kopů, po kterých plusový bod zůstal doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanzl vystřelil vedení

Zápas, ve kterém byli mírným favoritem hosté, byl od začátku velice vyrovnaný. Hosté však byli aktivnější a snažili si vytvořit šance ke skórování, avšak to se nedařilo. Za první čtvrt hodinu stojí za zmínku dva přímé kopy, na každé straně po jednom, ale ani jeden z nich neskončil v brance. Jako první udeřili domácí po rychlém brejku. Dlouhý balon na Králičku, který ho předložil přesným pasem Hanzlovi, který se ve vápně nemýlil a poslal domácí do vedení – 1:0. Do konce poločasu už se skóre neměnilo a ani žádné vážnější ohrožení jedné nebo druhé branky se nekonalo.

Vyrovnání z penalty

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. V 50. minutě po závaru před brankou domácích nařídil sudí Červený penaltu pro hosty. Domácí s jeho výrokem hrubě nesouhlasili, a tak hlavní rozhodčí rozdal několik žlutých karet, avšak jeho rozhodnutí nezměnili. K penaltě se postavil hostující Konvalinka a poslal míč bezpečně k tyči – 1:1. Od vyrovnání byli opět mírně aktivnější hosté, ale do vyložených šancí se nedostávali. To na druhé straně se dostal do velké šance střídající Loula, ale byl zastaven praporkem pomezního sudí, ačkoliv již stihl překonat Zusku. Do konce základní hrací doby se již skóre nezměnilo, a tak se rozhodlo v pokutových kopech.

Plusový bod díky Šuterovi

V první sérii minul střelec vyrovnávací branky Konvalinka, který přestřelil. Hned na to ho napodobil domácí Králička, kterého vychytal brankář Zuska. V následujících sériích byli všichni střelci úspěšní, až do 6. série. Hosté, kteří kopali první, svoji šanci neproměnili a domácí brankář Šutera si po chycené penaltě vzal sám míč a ukončil zápas.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Jsem rád, že jsme dnes nechali zapomenout na minulý týden a dokázali získat body se silným Janovem. Jen je škoda, že body nebyly tři. Penalta byla hodně přísná, řekl bych, že faul byl obráceně, ale byl jsem daleko, tak se nechci hádat. Každopádně doufám, že navážeme na tento výsledek i v dalších zápasech.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Byl to těžký zápas, na chrášťanském hřišti nám to dlouhodobě nejde, a to se potvrdilo. Dalo by se říci, že jsme byli lepším týmem, ale to nám je k ničemu. Musíme být o dost lepší. Soupeři gratuluji, my se musíme soustředit na další zápas.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - M. Kalous [-] , J. Karas [-] , P. Procházka [-] , T. Rédl [-] , D. Kříž [-] (77. L. Rédl [-] ) , P. Králička [-] , L. Hanzl [-] (67. K. Loula [-] ) , D. Dvořák [-] , Z. Hubáček [-] , M. Nováček [-]

Sokol Janov
V. Zuska [-] - J. Linc [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kloub [-] , J. Vomastek [-] (46. J. Nobilis [-] ) , M. Bradáč [-] (77. J. Melč [-] ) , J. Bečirovič [-] , J. Kail [-] (77. M. Marhevský [-] ) , P. Bradáč [-] , V. Kinter [-] , A. Alijevič [-]

ŽK: 35. J. Karas , 50. D. Dvořák , 50. D. Kříž , 65. P. Králička - 80. R. Konvalinka .
Hráči zápasu: J. Šutera , L. Hanzl - J. Kloub , J. Linc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - KOZÁK Lubomír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady jen věřím Janovu že dají o branku navíc.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů