3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice neměla k bodům daleko, rozhodl závěr utkání


Branky


66. J. Kočí , 87. J. Elsnic , 89. P. Petr - 81. N. Serban
19

Nepříjemný soupeř čekal na dosud stoprocentní celek ze Mšeckých Žehrovic. Sýkořice jistě chtěla domácí celek zaskočit a pokusit se urvat nějaký ten bod. Nutno říci, že k tomu nebylo vůbec daleko! Rozhodl závěr zápasu, ve kterém ukázali domácí vnitřní sílu a všechny body zůstaly na jejich hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas nabídl spíše taktický boj než góly a fotbalovou podívanou. Mšecké Žehrovice hrály zezadu, nikam se netlačily a vyhlížely možné příležitosti, jak překonat defenzivu hostí. Ve středu hřiště byli domácí sice aktivnější, příliš šancí si ale nevytvořili. Většina ofenzivního snažení končila před vápnem nebo situaci řešil zkušený brankář Růžička. Sýkořice chtěla soupeře zaskočit a strhnout vedení na svou stranu, ale i hostujícímu celku se gólová radost ukázala zády a do kabin se šlo bez branek.

Závěr zápasu rozhodl

Druhá polovina byla zajímavější. Byť se zpočátku prezentovala ve stejném světle jako první dějství, po hodině hry se příchozí fans dočkali branky. Šťastnější byli především ti domácí. Kočí se rozhodl ukončit bezbrankový stav, vtrhnul do vápna a propálil Růžičku - 1:0. Z branky a celkového vedení se ale fotbalisté Mšeckých Žehrovic neradovali dlouho. Přišlo zaváhání v defenzivní činnosti, brankář Zika se nedohodl s obráncem a Serban srovnal - 1:1.

 

Poslední desetiminutovka tak nabídla boj o tři body, které chtěly urvat oba týmy. Čas plynul do konce a stále byl stav nerozhodný. Rozhodly až poslední minuty. Ty patřily domácím, kdy se pomyslného praporu chopil kapitán Elsnic a strhl vedení na stranu svého celku - 2:1. Sýkořici zbývalo už jen pár chvil dokonce na zvrat. Hosté se věnovali pouze ofenzivě, šli za vyrovnáním, ale to nepřišlo. Konečný stav upravil v poslední minutě Petr a bylo rozhodnuto - 3:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sýkořice
Jan Bureš, záložník: Zasložená výhra domacích, kteří nás pustili jen do pár šancí. Do zápasu jsme jeli s tím, že můžeme překvapit a bude to těžký zápas, což se také potvrdilo. Domácí byli lepší od samého začátku, ale nevzdali jsme se a bojovali až do konce. Nebýt zranění ke konci zápasu, tak bychom třeba vybojovali alespoň bod.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Zika [-] - M. Pokorný [-] , P. Petr [-] , L. Ducár [-] , J. Hejna [-] , J. Kočí [-] , V. Lukáč [-] (89. J. Svéchota [-] ) , J. Elsnic [-] , J. Volf [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Richter [-] (46. L. Říha [-] ) , J. Sklenička [-] (59. M. Šnobl [-] ) , J. Jirátko [-] , N. Serban [-] , J. Mutinský [-] (77. M. Hříbal [-] ) , Z. Klíč [-] , J. Bureš [-] , M. Linc [-] (60. M. Vančura [-] ) , J. Šulc [-] , J. Lauber [-]

ŽK: 90. J. Elsnic - 58. Z. Klíč , 82. M. Hříbal .
Hráči zápasu: J. Kočí , J. Elsnic .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BENEŠ Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

domácí si body uhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po výsledcích Sýkořice nelze jinak, jasná jedna.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích