0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany se svým oblíbeným soupeřem padly


Branky


21

Oba soupeři si v minulém kole připsali shodně tři body a to také v následujícím kole chtěli jistě potvrdit. Pavlíkov, který byl z minulého kola nabuzen devíti brankami ve slabecké síti, však nečekala lehká úloha. Chrášťany jsou pro hosty nepříjemným soupeřem, čemuž také odpovídají poslední vzájemná utkání, ze kterých odešli vítězně vždy hráči Chrášťan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkovská převaha

 

Vstup do utkání lépe vyšel hostům, kteří svým projevem chtěli ukázat, kdo bude diktovat tempo hry. Do první šance se již ve 2. minutě dostal Macák, který se prosadil z levé strany v šetnáctce Chrášťan. U brankové čáry obelstil svého soka stahovačkou k brankové čáře a z úhlu vypálil, překonal domacího brankáře, ale jeho střela orazítkovala pouze tyč. Následující minuty nabídly zajímavý obraz hry. Hosté tlačili kombinační hrou, která začínala u brankáře V. Maška, z čehož také pramenilo spousta šancí, do kterých se dostávali hráči Macák, O. Polcar či Ikréniy ml.

 

Domácí Chrášťany hrozily pouze dlohými nákopy na dvojici Loula - Králička, ale tyto pokusy o ohrožení branky Pavlíkova končily buď u hostujících obránců nebo v rukavicích pavlíkovského brankáře. První šance domácích k ohrožení branky přišla ve 20. minutě. Rychlonohý Loula se zkoušel prosadit přes zkušeného L. Polcara. Pavlíkovský stoper však svého soupeře fauloval, což se mu úplně nezdálo, ale sudí Šefara si stál za svým. K této situaci došlo na hranici šestnáctky hostí a domací tak zahrávali volný přímý kop. K míči se postavil sám faulovaný Loula. Jeho střela však skončila na hlavě jednoho z hráčů stojících ve zdi.

 

Další minuty opět nabídly spoustu šancí Pavlíkova, jehož hráči hrozili hlavně z rohových kopů, kterých bylo v rychlém sledu pět. Z jednoho se dokázal prosadit Koc, který však míči do sítě dopomohl svou rukou, proto branka nebyla uznána. Další šance pavlíkovských přišla po ose A. Mašek - Ikrényi ml. Prvně jmenovaný potáhl míč ze středu hřiště, před šetnáckou soupeře míč předložil druhému jmenovanému, který levačkou nepříjemně vypálil na branku domácích, ale jeho pokus dokázal brankář Šutera vyrazit.

 

V probíhající 29. minutě se na pravé straně, na hranici šetnácky Chrášťan, prosadil Macák přes dotírajícího Kříže. Kličkou do středu jej obelstil a předložil míč na střed velkého vápna nabíhajícímu A. Maškovi, který zachoval klid v zakončení a z první rohlíkem obstřelil protihráče. Míč zapadl nechytatelně do sítě k levé tyči Šuterovi branky, ten na střelu nedokázal přes snížený výhled reagovat - 0:1. V dalších minutách byl k vidění postupný tlak hostů, kteří se tlačili do vstítění další branky. K té měl nejblíže Macák, ale střílený centr Čecha na hranici malého vápna netrefil ideálně.

 

Chycená penalta nepomohla

Druhá část utkání začala v podobném duchu jako skončila ta první. Hosté neustáli v tlaku a ve své hře pokračovali. Kombinační hrou se tlačili do šancí, které však nedokázali přetavit v branku. V 60. minutě se z levé strany prosadil hostující střední záložník Ikrényi ml., který se dostal do šestnácky domácích, kde byl sražen k zemi a sudí Šefara ukázal na značku pokutového kopu. K jeho rozehrání se postavil A. Mašek, který svou šanci ke vstřelení druhé branky v utkání trestuhodně zahodil. Šutera si počkal a skvěle přečetl úmysl zahrát míč do středu branky.

 

Domácí se téměř nedostávali do žádných šancí a dobře organizovaná obrana hostí měla tak čas na klidnou rozehrávku. Po přihrávce od Macáka se k zakončení dostal O. Polcar, jehož první pokus zblokoval obránce domácích, míč se však odrazil zpět k němu. O. Polcar si mič zpracoval na svou hruď a následně z voleje vypálil na branku, jeho pokus však skončil těsně vedle. Do další šance se dostal čerstvý Kindl či Jiroušek, ale ani pokusy těchto úspěšných střelců z minulého utkání v síti neskončily.

 

Následující šance hostí přišla opět z pravé strany. Po centru se k zakončení dostal opět agilní Macák, který ani tentokrát nedokázal najít recept, jak dopravit míč do sítě. V 67. minutě se hosté dočkali změny skóre. Ikrényi ml. se dostal k odraženému míči ve středu hřiště a nasměroval si to rovnou vstříc brance domácích. Následně ustál dva souboje s domácími obránci, na hranici šetnácky si v těžké situaci připravil míč na svou levou a vypálil nechytatelně k pravé tyči Šuterovi branky, který se pouze ohlédl, jak se mu míč odráží od tyče do sítě - 0:2.

 

Hosté mířili pohodlně za vítězstvím, kontrolovali hru. Domácím hráčům se nedařilo zachycovat tempo svých soupeřů, kteří je od zadních řad přes zálohu pohodlě přehrávali. Další šance přišla opět po kombinaci z pravé strany, do zakončení se dostal opět Kindl, který však svou šanci nevyužil a branku domácích přestřelil. Běžela 88. minuta a přišla chvíle pro aktivního Macáka. Ten se prosadil z pravé strany do šestnáctky domácích a mazácky uklidil míč ke vzdálenější tyči - 0:3. Zbylé minuty nenabídly nic zajímavého a Pavlíkov tak z Chrášťan odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: V tomto zápase jsme byli horším týmem. Hosté nás nepouštěli do výraznějších šancí. Měli míč pod kontrolou a nám se nedařilo nic. Chyběl klid a přesnost v rozehrávce a také větší pohyb. I takové zápasy jsou, teď je třeba hodit to za hlavu a jít dál, příští týden je další zápas a musíme se srovnat.

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Jsem moc rád, že jsme dokázali navázat na výkon z minulého kola, který od nás byl tentokrát po fotbalové stránce ještě lepší. Kontrolovali jsme hru celý zápas a dominantním výkonem jsme kráčeli za vítězstvím, podařilo se nám uhlídat nebezpečné duo domácích Loula - Králička a domácí tak do ničeho vážného nepustit. Jediná kaňka na utkání je moje neproměněná penalta, mohl jsem svým spoluhráčům dopřát klid, kdybych zvýšil na 0:2, bohužel se tak nestalo a moc mě to mrzí. Jsem rád, že se do tisku mohu vyjádřit a oficiálně prohlásit, že se tak zahrávání penalt ve prospěch svého týmu zříkám (smích). V dalším kole nás čeká nepříjemný soupeř z Janova, který je ve formě. Já však věřím, že na svém hřišti nezaváháme a opět zvítězíme.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - M. Nováček [-] , K. Loula [-] , F. Lauber [-] , D. Kříž [-] , P. Králička [-] (68. L. Rédl [-] ) , L. Hanzl [-] , D. Dvořák [-] , Z. Hubáček [-] (56. M. Kalous [-] ) , M. Šutera [-] , R. Kozák [-]

SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - J. Koc [-] , O. Polcar [-] , T. Macák [-] , L. Polcar [-] (73. P. Ikrényi [-] ) , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] , J. Jiroušek [-] , P. Čech st. [-] , P. Chytrý [-] , K. Kraus [-] (56. T. Kindl [-] )

ŽK: 28. K. Loula , 90. D. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Macák , A. Mašek , P. Ikrényi , P. Chytrý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - BENEŠ Petr, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že dokážeme navázat na výkon z minulého kola, ve kterém jsme vstřelili devět branek a z Chrášťan odjedeme s výhrou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích