3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrohrad promarnil dvougólové vedení v Oráčově


Branky


21

Na horkou půdu Oráčova zajížděl Petrohrad. Oba celky chtěly ze zápasu vydolovat maximum. Vstup do zápasu patřil hostujícímu celku, ale domácí do poločasu korigovali skóre. Ve druhé půli se Oráčov poučil ze svých chyb a došel si pro tři body, které se ale nerodily vůbec lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míček pálil ostrými

Do zápasu vstoupil lépe Petrohrad, který šel hned v 1. minutě do vedení! Centr do malého vápna si našel Míček a poslal Sokol do vedení - 0:1. Oráčov se rozkoukával, ale ve 20. minutě přišel druhý zásah stejného hráče, který vystřelil zpoza vápna a tečovaná střela skončila za Flajšingrem - 0:2. Co se domácím dosud nepodařilo, to se povedlo po půl hodině hry. Oráčov se dostal do zápasu, začal se svým soupeřem držet krok, přehrával jej a snížil do poločasu zásluhou Tomáše Sejpky - 1:2.

Domácí dokonali obrat

Ve druhém poločase měly oba celky jasný cíl. Petrohrad navýšit, popřípadě udržet vedení a domácí chtěl naplno bodovat. Na další branku se dlouho čekalo. Příchozí diváci se dočkali až v 70. minutě. Oráčov se tlačil do svého soupeře a odměnou mu byla nabídnuta penalta. K té se postavil P. Katona a proměnil - 2:2. Kdo čekal ve zbylém čase pěknou podívanou, tak byl zklamaný. Fotbal trochu plakal, na hřišti to byl spíše boj. Boj, ze kterého vzešel vítěz! Běžela 88. minuta a rohový kop usměrnil za Majera stoper R. Vachtl - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Josef Kougl, záložník: Od prvního hvizdu rozhodčího jsme nestihli otevřít pořádně oči a už jsme vyndavali míč z naší branky. Soupeř na nás nastoupil od samého začátku. Nám chvíli trvalo než jsme se dostali k naší hře a inkasovali jsme ještě jednou. Pak jsme převzali nad zápasem kontrolu a do poločasu jsme tlačili soupeře, z čehož jsme vytěžili díky Tomášovi Sejpkovi gól do poločasu. V druhé půli jsme drželi Petrohrad pořád pod tlakem, ten začal chybovat a přišla penalta, kterou Petr Katona s klidem uklidil do sítě. Od vyrovnání se z fotbalu stala tzv. holomajzna, ve které jsme se dokázali lépe zorientovat a vstřelit gól z rohu. Poté už jsme se snažili jenom udržet skóre a dohrát zápas, což se podařilo.




Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - P. Katona [-] , T. Sejpka [-] , S. Vachtl [-] (63. J. Svatoň [-] ) , M. Horvát [-] , A. Katona [-] , J. Kougl [-] , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] (86. M. Podolák [-] ) , R. Vachtl [-] , L. Šnobl [-]

Sokol Petrohrad
M. Majer [-] (67. Z. Sajfrt [-] ) - R. Worzischek [-] , T. Halámek [-] , K. Tesař [-] , M. Šiška [-] - J. Domabyl [-] (45. P. Petrok [-] ) , L. Fořt [-] (71. D. Kunc [-] ) , M. Ibl [-] - K. Pros [-] , P. Míček [-] , F. Rüther [-] -

ŽK: 24. J. Kougl , 65. P. Sejpka , 77. P. Katona , 90. M. Horvát - 21. L. Fořt , 41. M. Šiška , 75. P. Míček , 89. R. Worzischek .
Hráči zápasu: T. Sejpka , R. Vachtl - P. Míček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - BREJNÍK Aleš, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Adam Mašek
Tip experta: remíza

Oba soupeři vstřelili v minulém kole shodně čtyři branky. Utkání bude vyrovnané s remízou. V penaltovém rozstřelu zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích