Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sýkořice v Janově schytala osm kusů!


19

Janov patří mezi kandidáty na postup. Sýkořice ale dokáže potrápit, což si domácí jistě uvědomovali. Proto k tomuto zápasu přistoupili zodpovědně a výsledek se dostavil. A ne ledajaký výsledek! Domácí příznivci viděli osm branek a nutno říci, že díky brankáři Růžičkovi jich bylo "pouze" osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start

Janov do zápasu vlétl na oslabenou Sýkořici, na nic nečekal a hned ve 2. minutě šel do vedení. Agilní Frühauf nahrával Konvalinkovi a janovský "Pugy" se nemýlil - 1:0. Od samého začátku bylo vidět, že ve složení, v jakém Sýkořice přijela, ji nečeká nic jednoduchého. To se potvrdilo o pár minut později, tentokrát byl v roli nahravače M. Bradáč a autor branky byl Frühauf - 2:0.

 

V 10. minutě musel ze hry odstoupit Karas a jeho místa se ujal pětapadesátiletý Linc. Nyní přišla chvíle janovského snajpra. Frühauf se blýskl individuální akcí a přidal třetí gól - 3:0. A znovu tentýž hráč, který poslal Kailův rohový kop do sítě - 4:0. Kail byl v roli asistujícího i u další branky. To když vysunul Konvalinku, který proměnil samostatný nájezd a stanovil konečné poločasové skóre - 5:0.

Skvělý Růžička

Druhá půle tak raketový start jako ta první nenabídla. Po hodině hry byl vystřídán autor hattricku Frühauf a na plac šel čerstvý Marhevský. Ten o sobě dal hned vědět, když po přihrávce M. Bradáče překonal dosud excelentního Růžičku - 6:0. Obdobný scnénář se stejnými aktéry nabídla branka sedmá - 7:0. V závěru utkání ještě upravil konečné skóre po individuální akci Konvalinka - 8:0.

 

Na hřišti byl jeden tým, který svému soupeři dovolil pouze pár střel zpoza vápna, Zuska byl tedy bez práce. Skóre mohlo být daleko vyšší, ale domácí fotbalisté ztroskotávali na výborném Růžičkovi, který zachránil svůj tým od obrovského debaklu.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Sýkořice k nám přijela oslabena o pár hráčů a bylo to hodně znát. Nebýt brankáře Růžičky, mohlo to být klidně 17:0. Nám se podařilo hrát to, co jsme chtěli, ale pořad je co zlepšit. Sýkořici přeji hodně štěstí do příštích kol.

Sokol Sýkořice
Zdeněk Dvořák, předseda klubu: Momentálně máme velice úzký kádr a absence sedmi hráčů byla pro nás téměř neřešitelná. Museli jsme povolat bývalé hráče, kteří se bohužel postupně zranili, a tak jsme druhý poločas odehráli v devíti lidech. To v žádném případě nesnižuje výkon domácích, kteří předvedli parádní představení. Od většího debaklu nás uchránil "démon" v naší brance David Růžička.



Sestavy


Sokol Janov
V. Zuska [-] - J. Koukal [-] (33. J. Vomastek [-] ) , O. Frühauf [-] (62. M. Marhevský [-] ) , M. Dohnal [-] , M. Bradáč [-] , J. Linc [-] (46. V. Štefl [-] ) , J. Bečirovič [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , J. Kloub [-] , J. Melč [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - M. Hříbal [-] , P. Linc [-] , M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , J. Bureš [-] , P. Richter [-] , J. Šulc [-] , L. Karas [-] (10. P. Linc [-] ) , J. Sklenička [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - DOHNAL Petr (N), SLABÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí Janov bude i letos mířit na nejvyšší příčky, proto věřím ve výhru domácích. Oba soupeři jsou zvyklí hrát na malém hřišti, ale pažit Janova uhájí domácí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích