4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov na úvod nedal Kolešovicím šanci


Branky


18. T. Sejpka , 30. A. Katona , 35. P. Sejpka , 89. L. Šnobl
10

Kolešovický fotbal upadá. Vzhledem k poslední sezóně to s Českým Lvem nevypadá dobře a bylo jen otázkou, jak vstoupí do nového ročníku. Na úvod jej čekal velmi nepříjemný venkovní zápas v Oráčově. Domácí se prezentují účelovým fotbalem, který neni pro soupeře příjemný. Kolešovice to pocítily a odjížděly s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Základ na výhru

Od začátku zápasu získali domácí převahu, kterou drželi po celý první poločas. Hosté z Kolešovic se do zakončení dostávali pouze sporadicky a rušno bylo především na jejich obranné polovině. Na první branku se čekalo necelých dvacet minut. Mladík Horvát našel přesnou přihrávkou T. Sejpku a ten se při zakončení nemýlil - 1:0. Oráčov upevňoval pozici favorita zápasu a po půl hodině přidal druhý zásah.

 

Mezi střelce se zapsal Katona, který potrestal chybu hostujícího stopera - 2:0. Poslední zásah úvodního dějství patřil opět domácím fotbalistům. Slabší chvilku si vybral při přímém kopu P. Sejpky brankář Hrubý a Oráčov šel do kabin s třígólovým vedením - 3:0. Na domácí straně panovala spokojenost, na té hostující přesný opak.

Kolešovice naprázdno

Druhá polovina zápasu nabídla podobné dějství s tím rozdílem, že se domácí dostávali oproti prvnímu poločasu ještě více do šancí. Kolešovický brankář Hrubý ale nechtěl další změnu skóre připustit. Svůj tým dobrými zákroky zachránil od daleko většího debaklu, ale do konce utkání ještě jednou inkasoval. V posledních minutách se prodral do šestnáctky T. Sejpka a našel střídajícího L. Šnobla, který trefil "z jedničky" konečné skóre - 4:0. Kolešovice se tak nedočkaly ani čestné branky.



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Tomáš Sejpka, útočník: Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a soupeře jsme tlačili. Zároveň jsme ho také nepouštěli do žádných šancí. Po naší první brance se tlak ještě zvýšil. Po chybě stopera a brankáře jsme přidali další dva góly. O poločas jsme si řekli, že budeme hrát stejně jako dosud a to se nám dařilo. Druhý poločas jsme si vypracovali ještě více šancí, ale Hrubému se začalo dařit a nenechal nás prosadit se. V závěru jsme přidali čtvrtý gól a musím říci, že nejen já, ale všichni v našem týmu, jsme byli překvapeni, jak skvěý zápas jsme zahráli. Omladili jsme tým, jeden druhému vyhověl a za to jsem velice rád.




Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] , P. Katona [-] , T. Sejpka [-] , S. Vachtl [-] (25. J. Čech [-] ) , M. Horvát [-] , J. Kougl [-] (79. L. Šnobl [-] ) , P. Sejpka [-] (76. P. Rubáš [-] ) , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] , A. Katona [-]

Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - T. Rychtařík [-] , K. Lavička [-] (46. A. Ryvola [-] ) , T. Luksch [-] , J. Daniš [-] (46. A. Ryvola [-] ) , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] , D. Čech [-] , O. Ridzoň [-] (63. L. Suchánek [-] ) , J. Herink [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 35. J. Čech .
Hráči zápasu: T. Sejpka , J. Kougl , A. Katona .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠEFARA Milan, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V Oráčově se hraje špatně.

Tip: výhra hostů

Těsná výhra pro kolesovice.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů