V. Prokop 24.
T. Elznic 58. (vl.)
M. Tvrz 68.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Městečku bylo k vidění trio velezkušených sudí


Branky


24. V. Prokop , 58. T. Elznic (vl.) , 68. M. Tvrz - 53. M. Kameník
16

Na okresní poměry velmi zvučná jména rozhodčích! V Městečku se představily Pustověty, které do Ohnivec arény zajížděly v roli posledního mužstva soutěže. Domácí tým potvrdil roli favorita a připsal si "povinné" tři body. Zápas jako hlavní sudí režíroval Milan Flimmel, na čarách mu asistoval Josef Váňa s Pavlem Fraňkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Prokop

Pustověty odhodlané ukončit svou výsledkovou krizi zavítaly do Ohnivec arény, kde byl od samého začátku k vidění bojovný fotbal bez vyložených šancí. Po vzájemném oťukávání a boje ve středu hřiště šli do vedení domácí, kdy se ve 24. minutě prosadil utaženou střelou z hranice šestnáctky Prokop - 1:0. Gól domácího fotbalisty byl nejvýraznějším momentem první půle, ve zbytku poločasu byli k vidění spíše souboje než gólové akce, a tak se šlo do kabin za hubeného vedení domácího Ohnivce.

Jeden gól byl málo

Hosté šli do druhé půle s jasným cílem, který si splnili v 53. minutě. Větší nasazení vygradovalo ve vyrovnávací branku. Ke Kameníkovi se dostal odražený míč na úrovni malého vápna a bylo srovnáno - 1:1. Pustověty vycítily naději na bodový zisk, o pár minut později si ale ke vší smůle srazil centrovaný míč hlavou do vlastní sítě Elznic - 2:1. Hostující Sokol se hnal za vyrovnáním, ale zápas byl stále dosti bojovný a brankáři moc práce neměli. Větší klid přidal na kopačky domácích Tvrz, který dostal míč za obranu a proměnil samostatný nájezd - 3:1. Městečko si vedení pohlídalo až do závěrečného hvizdu sudího Flimmela a mohlo se radovat z výhry.

 

Galerie od Antonína Vydry.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Soupeř nás překvapil, jeho výkon neodpovídá postavení v tabulce. Byli běhaví, my jsme se na vítězství nadřeli. Drželi jsme častěji míč, měli jsme převahu, ale naše výhra se nerodila vůbec snadno.

TJ Sokol Pustověty
Tomáš Volráb, obránce: Od začátku to byl bojovný fotbal z obou stran. Vůbec nebylo znát, že hrál tým z vrchní poloviny tabulky s klubem, co je poslední. Prvních dvacet minut to bylo nahoru dolů do 24. minuty, kdy jsme inkasovali. Zbytek poločasu se zase bojovalo o každý míč, ale nic vážnějšího se nestalo. Do druhé půle jsme šli s větším nasazením, které nám pomohlo k vyrovnání. Poté se začalo dost faulovat, což Městečko využilo. Z centru si do vlastní brány srazil míč Elznic a domácí opět vedli. V 70. minutě propadl míč za naši obranu a bylo to o dva góly. Do konce zápasu se už hrálo nahoru dolů, ale nic vážnějšího z toho nebylo. Městečko nás potrestalo z naší nepozornosti u vápna a tím vzalo tři body.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - M. Karnafel [-] , L. Majba [-] , M. Tvrz [-] (69. M. Hajný [-] ) , T. Heger [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] (75. J. Loder [-] ) , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , L. Roubík [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - O. Kučera [-] (88. D. Ryba [-] ) , F. Kratochvíl [-] , N. Zoufalý [-] (66. S. Hůla [-] ) , M. Kameník [-] , D. Šnobl [-] , T. Elznic [-] , T. Volráb [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , J. Hula [-]

ŽK: 38. J. Kučera , 61. L. Majba - 34. M. Kameník .
Hráči zápasu: V. Zuska - O. Hula .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:36

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích