Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jesenice na úvod schytala bůra od Kněževsi


Branky


10

Zajímavý souboj se dal očekávat od zápasu v Jesenici, kam v rámci prvního kola rakovnického okresního přeboru zajížděla Kněževes. Po prvním poločase domácí vyhlíželi dobrý výsledek s bodovým ziskem, hosté ale zařadili vyšší rychlostní stupeň a výhru si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice to nevzdala

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou se šancemi na obou stranách. Alfou a omegou tohoto zápasu bylo jejich proměňování. Hned na samém začátku podržel svůj tým Lenner, který zneškodnil samostatný nájezd. Jesenice branku odmítla, na druhé straně se síť rozvlnila zásluhou Miksy. Pár minut po něm navýšil vedení Kněževsi Kejla a Jesenice mohla svých neproměněných šancí litovat.

 

Domácí fotbalisté ale nic nevzdávali a gólem Sprugeviche se vrátili do zápasu. Vstřelený gól svěřence Ivo Kapouna nakopl a do konce první půle byla patrná jejich převaha. Bohužel pro Jesenici další kýžený gól nepřišel, a tak šli hosté do kabin s jednogólovým náskokem.

Kněževes pečetila výhru

Cíl do druhé půle měly oba celky jasný. Domácí vycítili naději a šli za vyrovnáním, hosté naopak chtěli dalšími góly odskočit a upevnit své vítězství. Byť domácí dělali, co mohli, tak krátce před hodinou hry inkasovali a měli před sebou velmi těžkou závěrečnou půl hodinu. S příchodem Hertla na hřiště navíc dostala hra Kněževsi řád a hosté své vedení kontrolovali. Jesenice měla další šance, ale skóre se neměnilo.

 

V 72. minutě o sobě dal vědět právě střídající Hertl, který ze střední vzdálenosti krásným lobem překonal gólmana Bajera a o výsledku se zdálo být rozhodnuto. A když vsítil Čihař svou druhou branku v zápase, bylo o vítězi jasno. Jesenice ale v tomto utkání předvedla kolektivní výkon a nic nevzdávala. V tomto zápase ovšem doplatila na neproměněné šance, naopak hosté si svých příležitostí vážili a proměňovali je. V závěru se hosté viděli v kabinách, jak slaví tři body a mírné ztráty koncentrace využili domácí Brdou ke vstřelení poslední branky zápasu.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Ivo Kapoun, trenér: I když to podle výsledku nevypadá, herně byl zápas od začátku až do konce vyrovnaný. V zápase měly slušné šance oba týmy, které hosté dokázali proměnit, ale my bohužel ne. Za hosty byla znát zkušenost Honzy Plačka. U nás musím vyzvednout všechny hráče, kteří zápas "odjezdili" od začátku až do konce i za nepříznivého stavu.

FK Kněževes
Jan Plaček, obránce: První poločas byl vyrovnaný. Hned na začátku šel soupeř sám na branku, kdy nás podržel brankář. My jsme poté dali dvě branky a získali vedení. Poté, co Jesenice snížila, byla ve zbytku poločasu lepším týmem. Ve druhém poločasu jsme se dostali zpátky do hry a zápas kontrolovali. S příchodem Rosti Hertla se naše hra ještě více uklidnila a přidali jsme další góly. V závěru nás znovu podržel brankář a Jesenice pouze jedním gólem korigovala. Celkově to byl ale vyrovnaný zápas s tím rozdílem, že my jsme své šance proměňovali a soupeř ne.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Brda [-] , D. Jeníček [-] , P. Sprugevich [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] , T. Tatzauer [-] (57. J. Pfejfer [-] ) , M. Pacourek [-] , J. Kočička [-] , J. Mutínský [-] , D. Halámek [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , P. Komžik [-] (85. M. Vršecký [-] ) , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (89. M. Čureja [-] ) , J. Kříž [-] (68. R. Hertl [-] ) , M. Koloc [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 16. D. Brda , 57. J. Mutínský , 66. J. Kočička .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů