Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd končí sezónu porážkou, postup ho nečeká


0

Jestliže si chtěl Újezd před posledním kolem, v němž už nenastoupí, udržet naději na postup, musel na hřišti lídra zvítězit za tři body. Jenomže to se nepodařilo. Sparta nehrála špatně, zkraje dokonce i vedla a byla Baníku zdatným souepřem. Lídr však neměl se souepřem slitování, chtěl si udržet jarní vítěznou náladu také ve svém posledním domácím utkání, a to se mu podařilo. Nakoenc zvítězil v poměru 5:3 a jeho fanoušci se nyní mohou těšit na měření sil se zdatnějšími soupeři ve vyšší soutěži, do které by měl jejich Baník v příštím roce postoupit. A kdo poskočí výše s ním? Újezd už to nebude, šanci mají ale ještě "Konstantinky", Jiskra Třemešné a nejblíže k tomu má Čechie Halže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta probudila prvním gólem bestii

Zpočátku se hrálo trochu opatrněji a týmy se spíše seznamovaly. Spartě se ale podařilo vstřelit velmi rychlou branku, ktará však, jak se později ukázalo, přinesla více škody, než užitku. Zpět ale ještě k té akci. Perfektní přihrávku z levého křídla obdržel Václav Zušťák, který si podél obránce připravil střelu a rozvlnil síť. To však znamenalo, že Baník prohrával, a to nemohl lídr soutěže dopustit. Začal hrát daleko aktivněji, vsadil na to, že souepře uběhá a hrál ve velké rychlosti, což přinslo rychle ovoce. Baník Spartu doslova zamotal a vzešly z toho rychlé dvě branky, které skóre otočily. Nejprve příliš vysunutého brankáře přehodil Radek Šedivý a už ve čtrnácté minutě pomohla k obratu další chyba brankáře, který mohl lehkou střelu Tomáše Mráčka klidně v klidu vychytat rukou, ale namísto toho se rozhodl balón rovnou odkopávat a míč mu proklouzl pod nohou do branky. Pak se hra zase trochu uklidnilo, ale běhavější tým domácích měl stále navrh a ještě nevyužil mnoha dalších šancí. Definitivně mu ale dodal klid na kopačky až gól Ondřeje Pavlase v šestatřicáté minutě, kdy si sám autor branky proběhl přes půl hřiště vytvořil si šanci a chladnokrevně zakončil. Po první půli tak patřilo Baníku vedení 3:1 a bylo v podstatě rozhodnuto. Takový náskok letošní mistr nepouští.

Pták se trefil také a zápas se jen dohrával

Ve druhé půli už se hrálo v klidnějším tempu, Baník ve svých řadách prostřídal a výrazně zvolnil. Unavenější Sparta toho ale využít nedokázala a spíše se jeho stylu hry přizpůsobila. A když v devětapadesáté minutě už definitivně stvrdil výhru domácích čtvrtou brankou, po skvostné přihrávce Michala Petrašky, Daniel Pták, nebylo už ani oč hrát. Od té doyb už se zápas vyloženě jen v poklid dohrával a sem tam ještě někdo přidal nějakou branku. První se trefil hlavou z rohu Pavel Pavlík a chvíli po něm také Jan Podlesný, který snížil střelou podél brankáře na 3:4, ale i přes kontaktní branku už Újezd žádnými ambicemi na vyrovnání neoplýval. Branky padly zejména díky štěstí a příliš fanoušků už asi vyrovnání Sparty ani nevěřilo. Pak navíc přišla dlouhá mezibranková pauza. Už to doknce vypadalo, že se už ani nikdo netrefí, ale poslední slovo chtěl mít Baník, a také ho nakoenc měl, když dvě minuty před koncem ještě naposlaedy upravil skóre Michal Petraška, který vypíchl balón stoperovi soupeře a bez potíží míč zavěsil. Baník tak zvítězil na svém hřišti při posledním domácím utkání 5:3. Újezd nepostoupí.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Domácí neporazitelnost setrvala i pro poslední domácí utkání, z čehož máme obrovskou radost. Kluky bych chtěl pochválit za první poločas, ve druhém už jsme zápas vlastně jen dohrávali, trochu jsme prostřídali a na naší hře to bylo znát. Nedali jsem i vyložené šance, ale pomohli nám chyby jejich gólmana, které nás uklidnili a dostali do vedení. Pak už jsme byli v klidu.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Hráli jsem proti hodně kvalitnímu mužstvu, které nás porazilo zejména v běhání. My jsme starší tým a bylo to na nás už trochu moc. Dnešní zápas jsme s nimi zkrátka neuběhali. To byl, myslím, ten nejdůležitější faktor. Jinak jsme ale podali skvělý výkon a myslím, že se nemáme, za co stydět.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
R. Průša [-] - A. Němec [-] , K. Šaman [-] - M. Petraška [-] , R. Šedivý [-] - R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , P. Sásik [-] (66. J. Hejcman [-] ) , D. Pták [-] , T. Mráček [-] (46. P. Žíla [-] ) , J. Trnka [-] (59. J. Křelovec [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] - P. Pavlík [-] , J. Synek [-] (46. J. Horváth [-] ) , J. Hanilec [-] (46. M. Vrba [-] ) - V. Zušťák [-] (52. R. Chrastina [-] ) , J. Podlesný [-] - T. Bizoň [-] , J. Lazorka [-] (46. M. Matějka [-] ) , E. Dravecký [-]

Místo: Stříbro. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - HONZÍK Michal (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.