1:2p.
(1:0)
80. M. Kassa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kassa poslal hosty do penalt


Branky


15

Když Martin Kassa v osmdesáté minutě vyrovnal, tak hráči Čechie zabojovali a udrželi remízu až do konce. A po penaltách mohli hosté slavit druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dan Procházka poslal domácí do vedení

"K poslednímu zápasu před vynucenou přestávkou jsme zavítali na horkou půdu do Kouřimi, kde se nám dlouhodobě nedaří", začal líčit průběh zápasu vedoucí tuklatské Čechie Vratislav Procházka a pokračoval: "Dle bookmakerů jsme byli jasnými outsidery.

 

 

Po neurovnaných prvních minutách získávali domácí optickou převahu, avšak většina akcí končila na našem velkém vápně. První velkou šanci jsme si tak vypracovali my, když Kostak prošel až ke golmanovi Havránkovi, který jeho střelu zblízka vyrazil.

 

 

Šance se pak střídaly na obou stranách, ty vyloženější jsme zahazovali my, což se nám stalo osudným ve čtyřicáté druhé minutě, když jsme neubránili roh a domácí šli po hlavičce Daniela Procházky do vedení - 1:0."

 

Tímto výsledkem také poločas skončil, ale hosté drželi stále naději na hřišti favorita.

Čechie dokázala uhrát remízu

Vráťa Procházka zhodnotil i druhý poločas, pro jeho tým mnohem příznivější: "Druhý poločas jsme postupně přebírali otěže utkání a zvyšovali obrátky. Vypracované šance jsme však nadále nepromněňovali.  

 

Domací pak nejvíce ohrožovali naši branku zejména ze standardních situacích, jedenkrát nám zazvonilo břevno a ostatní pokusy zlikovidoval Pazdera. V 80. minutě se po nájezdu Starosty dostal k odraženému míči Martin Kassa a nádhernou střelou poslal zápas do penalt - 1:1."

 

 

 

 

"Nedařilo se nám, ale i tak jsme byli schopni si v prvním poločase vytvořit několik šancí, ale až v 42. minutě jsme se prosadili z rohového kopu, když se trefil hlavou Procházka. Deset minut před koncem se po nedůrazu našich obránců prosadili také hosté srovnali na 1:1. Nutno podotknout, že nás několikrát skvělými zákroky podržel brankář Havránek", litoval nevydařeného utkání Jan Kočí, vedoucí kouřimského týmu.

 

Zápas řídil s přehledem rozhodčí Šmejkal.

 

 

Rozhodla až sedmá série

Protože hosté byli sedmkrát v penaltách bezchybní a domácí sedmý pokus nevyužili, odváží si Čechie z horké kouřimské půdy cenné dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: Dnešní utkání těžko hodnotit kladně, dnes jsme to nebyli my, ta Kouřim, která své soupeře od první minuty přehrává. Nedokázali jsme si nahrát na metr natož na třicet, nevyhráli jsme jediný souboj, neměli jsme štěstí..

Čechie Tuklaty
Vratislav Procházka, vedoucí týmu: Pokyn před zápasem byl odvést minimálně dva body, což se nám díky odmakanému výkonu od první do poslední minuty a 100% úspěšnosti na penaltách podařilo. Sázkaři si tak zase jednou vylámali zuby. Děkuji dorostencům, kteří v závěru nahradili naše stabilní hráče a předvedli parádní výkon.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] - J. Keltner [-] , P. Jirků [-] , P. Královský [-] - T. Dufek [-] (39. M. Klégr [-] ) - O. Macháček [-] (76. J. Bělohlávek [-] ) , M. Snížek [-] , M. Hovorka [-] (68. T. Novák [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - R. Čermák [-] (68. M. Kuneš [-] ) , J. Vyhnal [-] , P. Jambor [-] , M. Pytloun [-] (62. V. Lachman [-] ) , T. Pígl [-] , I. Starosta [-] , M. Kassa [-] (84. M. Klepetko [-] ) , P. Mazur [-] , I. Kostak [-] , P. Patáčik [-]

ŽK: 55. M. Hovorka , 57. M. Klégr - 90. P. Patáčik .
Hráči zápasu: L. Havránek - J. Vyhnal , M. Kassa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:33

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Honza Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni TUK - KOU 1:4. Podaří se Čechii odveta? Asi těžko, ale míč je kulatý.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích