0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim uhrála suverénně tři "povinné" body


Branky


14

Po třech brankách Martina Novotného v prvním poločase dohráli hosté druhý poločas v poklidu a čtvrtým gólem pečetili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti řádil Martin Novotný

Všechny papírové předpoklady tohoto zápasu hovořily pro jasnou výhru hostujících borců Velimi. Postavení v tabulce, kdy Velim ještě neprohrála v řádné hrací době a naopak Tuchoraz ještě nemá ani bod. Jasně nejmenší počet obdržených branek Velimi (4) proti jednoznačně nejmenšímu počtu vstřelených gólů Tuchoraze (6).   Jenže Tuchorazi se po dlouhé době sešel solidní kádr a opticky to na hřišti nevypadalo podle prognóz. Ale větší hráčská kvalita a hlavně lepší efektivita hráčů Velimi vystavěla třígólový poločasový náskok, pod který se podepsal jediný autor. Čistý hattrick zaznamenal mezi šestnáctou a třiačtyřicátou minutou velimský šutér Martin Novotný - 0:3.     "První gól dostáváme ze situace, která hodně zavání ofsajdem, druhý gól po nedůrazu a chytrém zakončení střelce soupeře a pak zbytečný třetí gól do šatny", popisuje góly prvního poločasu trenér Tuchoraze Viktor Odráška.

Tuchoraz otevřela nebojácně hru

"Ve druhé půli ale Velim zatlačíme, po chytré kombinaci jsme v pohybu sami před brankářem, přesto zahazujeme. V další tutovce překopáváme prázdnou branku z malého vápna...Máme i další šance, ale střelecké sebevědomí chybí a bez gólů se nevyhrává proti žádnému soupeři", litoval zahozených šancí Viktor Odráška.   A tak se pět minut před koncem zapsal do střelecké listiny mladý Marek Bláža a stanovil konečný výsledek 0:4.   "V závěru zápasu měl soupeř ještě několik velkých šancí, což bylo mimo jiné i důsledkem prostřídání pěti našich hráčů, aby si před zápasovou pauzou zahráli všichni. Kromě jedné šance ale bravurně vyřešil Martin Beran a podržel nás", pochválil své svěřence domácí trenér.   V tabulce se tedxy nic nezměnilo, prognózy se vyplnily, ale hra Tuchoraze se neustále zlepšuje a je jen otázkou, kdy se dočkají prvních bodů.

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Snad poprvé jsme k domácímu zápasu nastoupili v téměř kompletní sestavě a na výkonu to bylo znát. S lídrem tabulky a zřejmě nejfotbalovějším mužstvem soutěže jsme odehráli vyrovnaný zápas, který rozhodla větší střelecká potence soupeře. A tak si dovolím tvrdit, že výsledek úplně neukazuje obraz hry a je pro nás krutý.




Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - O. Moravec [-] (46. P. Doležel [-] ) , J. Pokorný [-] (46. J. Moravec [-] ) , P. Šafář [-] (58. P. Smolný [-] ) , T. Marc [-] , K. Toman [-] , M. Vosecký [-] , M. Hozman [-] , M. Smola [-] , L. Trnka [-] , F. Trnka [-] (77. K. Bandas [-] )

FC Velim B
D. Dejmek [-] - J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , M. Kosina [-] (75. A. Náděje [-] ) , P. Štros [-] - A. Jehlička [-] (70. ) , O. Kosina [-] (60. T. Kmoch [-] ) , M. Kyncl [-] , J. Kovařík [-] - J. Zajíc [-] (70. A. Hojda [-] ) , M. Novotný [-]

ŽK: 11. L. Trnka , 63. P. Doležel , 73. F. Trnka - 13. J. Kovařík .
Hráči zápasu: M. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:33

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Honza Špinka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Velim by si měla bez potíží poradit, snad i bez případných marodů, pokud se z minulého týdne nedokázali zotavit. Loni 1:3.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů