3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice prohazardovaly první poločas


Branky


16

Kdyby skončil první poločas 1:5, tak by se nikdo nemohl divit. Jenže spousta zahozených šancí hostů držela Plaňany na dostřel a ty to po přestávce plně využily. A rozhození hosté už nezvládli ani penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zůstali myšlenkami ještě v kabině

Do Plaňan k mistráku dorazila parta z Nučic, kde v týdnu došlo ke změně trenéra a Hrdličku nahradil Tomáš Krutský, a dal se očekávat vyrovnaný mač. „V týdnu většinu hráčů včetně trenérů postihla viróza“, uvedl okolnosti předcházející utkání plaňanský kouč Petr Málek a dodal: „Místo herní přípravy jsme se museli soustředit na to, abychom se dali zdravotně do pořádku.“

 

A na hřišti to bylo vidět. Domácí byli u všeho pozdě a na jejich branku se valil útok za útokem. Nučičtí nic velkého nepředváděli, ale vcelku jednoduchým způsobem se dostávali k zakončení. Dlouhý míč od Šulce za obranu, rychlý náběh a zakončení. První dva pasy ještě gólem neskončily, ale už ve třetí minutě zaběhl  za obranu Vlasák a míč předložil Filipovi Kubalíkovi jak na zlatém tácu – 0:1.

 

O chvilku později vyzval Nevšímal krásnou křížnou přihrávkou ke střele Bradáče, ale míč jen o kousek minul šibenici. Po další rychlé akci střílel odražený míč Chromý, ale branku netrefil. Kubalíka dvakrát vychytal Hradecký, výborně zakročil i proti šajtli Šulce, reagovat dokázal domácí gólman i na dorážky.

 

Hradecký kapituloval až po pokusu Tomáše Vlasáka z penalty po faulu Lazaryeva na Kubalíka – 0:2. Ale další šance hosté už nevyužili.

 

Naopak to byli domácí, kteří se postupně dostávali do hry. Nejprve Olah mířil z těžkého úhlu jen do brankáře, ale před koncem poločasu už domácí zvedali ruce nad hlavu. Po pohledné akci přes křídlo po ose Olah – Nagl dostal míč za záda Rybáka Daniel Siruček – 1:2.

 

„Po prvních třiceti minutách to mělo být 0:5“, hořekoval při odchodu do kabin Jan Vedral  přidal: „Když ale z malého vápna třikrát netrefíme branku nebo nastřelíme jen Hradeckého, tak se nemůžeme divit, když přijde trest. Domácí měli jedinou šanci a tu využili.“

Dominik Žemba poslal zápas do penalt

Snížení stavu vlilo domácím čerstvou krev do žil a postupně začali Nučické přehrávat. Bohužel pro ně, finální řešení bylo stále špatně a tak vyložených šancí bylo pomálu. Až deset minut před koncem se ve skrumáži před brankou prosadil po rohovém kopu Dominik Žemba – 2:2.

 

A protože Rybák v poslední minutě vychytal sólový nájezd domácího forwarda, končí zápas nerozhodně.

 

„Šťastný den měl Hradecký, kterého dvakrát zachránila branková konstrukce“, litoval po utkání Jan Vedral. „Něco dokázal jen vyrazit, ale naše střelecká nemohoucnost nám nedovolila propasírovat míč do branky. Promarnili jsme první poločas.“

Loterie přála více Plaňanům

„Remíza je asi vzhledem k našemu špatnému začátku asi spravedlivá“, hodnotil zápas Petr Málek a doplnil: „Tentokrát se penaltová štěstěna přiklonila na naši stranu, prostě jsme si dokázali vystřílet druhý bod.“

 

Ano, Plaňany byly v penaltách o jednu branku lepší a musí být vrcholně spokojeni se ziskem dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, trenér: Chtěli jsme do zápasu vstoupit zodpovědným defenzivním blokem, ale úvod nám vůbec nevyšel. Nikdo by se nemohl divit, kdyby to po patnácti minutách bylo 0:4. Naštěstí nás to nerozhodilo a postupně jsme přebírali otěže zápasu. Do poločasu se nám po pohledné akci podařilo snížit. Soupeře jsme po přestávce přehrávali, ale chybělo lepší finální řešení. Ale nakonec to tam padlo a penalty jsou už vabank.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Podobné utkání jako před týdnem, ale tentokrát bez šťastného konce. Jednoznačný zápas jsme ztratili ve druhém poločase a nakonec jsme byli ještě za bod rádi, když v poslední minutě Rybák skvělým výběhem vychytal samostatný únik. Šancí bylo dost, ale nedokázali jsme si vytvořit dostatečný náskok.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kiewak [-] (86. J. Nedvědil [-] ) , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , D. Siruček [-] , P. Břichnáč [-] , J. Olah [-] , T. Freund [-] (17. M. Jambor [-] ) , M. Čech [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - M. Šulc [-] , J. Souček [-] , P. Nevšímal [-] (88. J. Hervert [-] ) , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , J. Vedral [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] , P. Bradáč [-]

ŽK: 81. O. Lazaryev - 80. D. Kočí .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - NÁGL Vladimír (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Loni si Plaňany ani neškrtly (0:4). Filip nemůže volit nic jiného než dvojku, ale...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů