Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř deklasovala Nučice


Branky


16

Nučice nezahájily sezónu dle svých představ, protože po minulé domácí ztrátě s Libodřicemi si z Ratboře odvážejí šest banánů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý poločas Nučic

Hosté začali utkání aktivně a hned v úvodu nastřelil Bradáč břevno Jeřábkovy brány. O chvilku později mají možnost pokutového kopu po faulu na Kubalíka, ale stejně jako v prvním utkání Nučičtí touto šancí pohrdli.

 

A to byla voda na ratbořský mlýn. Po chaotickém začátku se srovnali a když v páté minutě Michal Kopecký ránou z nouze překvapil Rybáka, který míč lovil až v síti - 1:0, dostali se domácí na koně. Navíc hned po pár minutách zakombinovali Kesner a Joël Mbemba - 2:0.

 

Potom domácí kanonáda na chvilku polevila, k vidění byla střela Biška, kterou nučický brankář vytáhl na břevno a obránci míč odkopli do bezpečí. Na druhé straně Šulc netrefil bránu z přímého kopu a to bylo do přestávky z jejich strany vše.

 

Naopak to byli domácí, kteří přidali další branky. Ze závaru před Rybákem se trefil s pomocí teče nučického obránce Radek Biško - 3:0. V poslední pětiminutovce přišly chvíle Zbyňka Gembiczkého. Nejprve ještě zaměřoval mířidla, ale ve druhém pokusu už byl přesný - 4:0. A v poslední minutě první půle si narazil míč s Vohnickým, dostal se za obranu a nedal gólmanovi šanci - 5:0.

 

 

 

Druhý poločas z povinnosti

Báječný náskok, neprostupná obrana a sebevědomí soupeře na bodu mrazu - s tímto nastupovali na hřiště domácí borci. Hosté se sice zlepšili, naopak domácí se nikam už nehnali. Nučice se do šancí nedostávaly, minimum jich měli i domácí. Jak se diváci v první půli bavili fotbalem, tak po pauze to již byla nuda.

 

Ratboř přidala ještě jednu branku. Po faulu na Michala Kesnera sám faulovaný proměnil penaltu, kterou sice Rybák vystihl, ale bez šance na úspěch - 6:0.

 

V závěru mohli hosté dosáhnout alespoň čestného úspěch, ale pěkná rána Kubalíka zatřásla opět pouze břevnem Jeřábkovy svatyně. " Zápas skončil debaklem hostů, srdce domácích diváků tak mohlo zaplesat nad výkonem našeho mužstva a nad počtem vstřelených branek", zářil spokojeností Tomáš Kratochvíl.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Do utkání jsme šli s tím, že musíme napravit prohru z prvního kola. Věděli jsme, že nás čeká nepříjemný soupeř. Po našem chaotickém začátku měli hosté výhodu pokutového kopu, který neproměnili. Utkání se tak mohlo vyvíjet jinak. Nás tahle situace povzbudila a přišlo na řadu to, co jsme si v kabině před zápasem řekli. Téměř ze všech připravených šancí se nám podařilo vstřelit branky, soupeře jsme dokázali eliminovat a do ničeho vážnějšího nepouštět. Zápas byl rozhodnut už v jeho první polovině.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Den blbec jsme zažili v Ratboři. V prvních dvou minutách jsme stihli nastřelit břevno Bradáčem a neproměnit penaltu po faulu na Kubalíka. Když pak ve třetí minutě Kopecký odkopával míč a ten zapadl do Rybákovi branky, tak bylo sebevědomí všech na nule a než jsme se oklepali přidal v 11.min Mbemba druhou branku a třetí jsme si vstřelil v 15.min sami po teči Kočího, který nešťastně tečoval míč soupeře mířící mimo tyče. Když jsme chtěli se zápasem něco udělat a začali se zvedat, tak soupeř potrestal chyby v naší rozehrávce, rychlými protiútoky v závěru poločasu dalšími dvěma brankami. Prvních 45.min byla velká lekce z produktivity a všichni předvedli absolutní dno. Druhý poločas se dohrával už pouze z povinnosti. Přestali jsme bláznit dopředu a snažili jsme se více kombinovat. Sebevědomí ale bylo na bodu mrazu a tak vypadala i naše zakončení. Bez tréninku a systému se hrát fotbal nedá a přestože máme v týmu dobré hráče, tak by se měli všichni probrat a začít se sebou něco dělat.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - A. Brant [-] , Z. Gembiczki [-] , L. Vohnický [-] (72. M. Adámek [-] ) , R. Biško [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , J. Kovařík [-] , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] , D. Kemza [-] (61. M. Uher [-] )

TJ Nučice
T. Rybák [-] - M. Šulc [-] , J. Souček [-] , P. Nevšímal [-] , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , J. Vedral [-] , P. Bradáč [-] (46. T. Vlasák [-] )

ŽK: 79. J. Kovařík - 79. J. Vedral .
Hráči zápasu: D. Jeřábek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - DOBEŠ Jan (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice budou chtít získat zpět ztracené domácí body, ale Ratboř chce získat první body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích