Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany uhájily tři body


Branky


16

Ve dvacáté minutě to bylo již 2:0 a hosté v deseti bez vyloučeného Svobody. Zdálo se vše na dobré cestě pro domácí tým, ale hosté ještě utkání zdramatizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut hrálo do karet domácím

V úvodní dvacetiminutovce si domácí museli připadat jako ve snu, i když před zápasem určité obavy ze soupeře panovaly: "Kouřim působí sebevědomě, zkusíme hrát ze zajištěné obrany a na brejky", věděli Krakovanští.

 

A podle toho vypadal úvod zápasu. Opatrnější hra na obou stranách. Ale už ve třinácté minutě vybojoval míč Kozel a posunul jej obratem na Vodvářku. Ten našel přesně na vápně Jana Špinku, který životní střelou rozvlnil poprvé síť za Havránkem - 1:0.

 

O pár minut později přichází druhá šance, se kterou lišácky naložil Aleš Dostál. Naběhl si na dlouhý pas za kouřimskou obranu, všimnul si, že Havránek je dále z brány než je zdrávo a přesným lobem zvýšil na 2:0.

 

Z utkání uběhlo pouhých devatenáct minut, když se nedobrovolně po druhé žluté kartě poroučel do sprch Tomáš Svoboda a výrazně tak oslavil hosty. Ze strany Krakovan - co si přát víc? Dvougólový náskok a soupeř sedmdesát minut v deseti.

 

Jenže hosty vyloučení semklo a začali jezdit. Dobře kombinovala vynikající záloha, ale do šancí je domácí obrana nepouštěla. A protože ani domácí gól nepřidali, platil na konci první půle výsledek 2:0. "Musíme trochu přidat, jinak to ještě prohrajeme", bylo jasné Janu Špinkovi a doplnil: "Kouřim má významné držení míče a my jen běháme."

 

 

Vysoký Klégr pomohl kouřimské ofenzivě

Prvních deset minut tomu i napovídalo. Vysoký presink domácích začal dělat hostům potíže a rozehrávka už nebyla tak přesná. Proto přišel na hřiště Klégr a Kouřim změnila taktiku, kdy se presujících hráčů zbavila dlouhými nákopy právě na tohoto hráče.

 

Po patnácti minutách tato taktika slavila úspěch. Přihrávka do strany a Milan Hovorka vykřesal jiskřičku naděje - 2:1. Bohužel pro hosty nedoutnala dlouho, protože Špinka vyhrál souboj s Holubem, Aleš Dostál si narazil se Strejciusem a "angličanem" opět zařídil dvoubrankový náskok - 3:1.

 

Štěstěna stála při Krakovanských při závěrečném náporu Kouřimi, ze které dokázali hosté získat pouze jedinou branku, když se levačkou k tyči trefil Martin Snížek - 3:2. Poslední minuty už domácí sotva pletou nohama, při posledním centru jde do šestnáctky i Havránek, ale píská se útočný faul a konec zápasu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Od Kouřimi jsme čekali pěkný fotbal a naše očekávání se vyplnila. Kouřim celý zápas hrála jako ďas a my jsme tahali za kratší konec. Naštěstí díky naší produktivitě jsme vyválčili 3 body. První naše dvě šance a bylo to 2:0. Pak se nesmyslně nechal vyloučit Svoboda a Kouřim v 10 ožila. Hraje jí výborně střed hřiště. Opticky držení míče bylo jasně pro soupeře, ale bez šancí. My jsme mohli zápas rozhodnout dřív, ale nedali jsme a drámo to bylo až do konce. Teď nás čekají Nučice, kde jsme ještě nevyhráli. Snad Vlasta Chládu něco vymyslí.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Pro nás velmi smolné utkání. Po dvou chybách v rozehrávkách uprostřed hřiště jsme dostali dva góly a náš úvodní zmar z úvodu zápasu dokonal Svoboda, který šel po druhé žluté kartě do sprch. To nás paradoxně nakoplo a do konce zápasu jsme domácí dokázali trápit, že se museli až do poslední chvíle strachovat o výsledek. Zjednodušili jsme rozehrávku a přes vysokého Klégra se nám dařilo dostávat před bránu domácích. Škoda že jsme nevyužili standardních situací ke konci zápasu. Domácí ale vyhráli zaslouženě, měli dostatek šancí zápas rozhodnout, nás několikrát podržel Havránek.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] , O. Černý [-] - P. Strejcius [-] (77. L. Neruda [-] ) , P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] - J. Špinka [-] , A. Dostál [-] (88. S. Šindelář [-] ) - D. Horák [-] (67. D. Chvojka [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] - M. Hovorka [-] (66. R. Světnička [-] ) , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , O. Macháček [-] , J. Keltner [-] - T. Dufek [-] (47. M. Klégr [-] ) , J. Bělohlávek [-] (22. J. Holub [-] ) - M. Tománek [-]

ŽK: 41. P. Kozel , 58. A. Dostál , 62. O. Černý , 77. Z. Vodvářka , 82. J. Špinka - 15. T. Svoboda , 29. M. Hovorka , 33. J. Holub , 53. D. Procházka , 75. J. Keltner , 84. M. Tománek . ČK: 19. T. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Tlučhoř - L. Havránek , P. Jirků .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - KUBIČEK Luboš (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Oba týmy v prvním kole vyhrály, ale Kouřim to v Krakovanech lehké mít nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů