1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O rozdělení bodů rozhodovaly penalty


Branky


9

Ve vyrovnaném utkání padly ze hry pouze dvě branky, po jedné na každé straně. Dva body si po penaltách nakonec odvážejí Libodřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šulc odmítl vedení

V prvním kole se na hřišti Nučic představil tým Libodřic. Zápasy těchto soupeřů bývají dramatické a bojovné a ani tentokrát tomu nebylo jinak, i když tipující věřili v jasnou výhru domácích.

 

V prvních dvaceti minutách byli domácí lepším týmem, měli více pohybu a dobře kombinovali, bohužel poté se přizpůsobili soupeři a začali nakopávat dlouhé balóny. Z fotbalu se stal spíše boj, plný osobních soubojů a emocí na obou stranách. 

 

První velkou šanci měl nučický Kubalík, ale hlavou minul branku. Poté se ještě dvakrát dostal do zakončení z úniku, ale pokaždé ho vychytal Skočdopole. Hosté měli několik střel se střední vzdálenosti, z niž jednu Rybák vyrazil na tyč a ostatní posbíral do náruče.      V pětadvacáté minutě byl faulovaný ve vápně Kubalík, nařízenou penaltu však Šulc kopl velmi lajdácky a gólman jí bez problémů chytil. Poločas tedy končí bez branek.      

Hosté vedli pouhé tři minuty

Ve druhém poločase Libodřice svého soupeře zmáčkly a zahrávaly dokonce pět rohových kopů v řadě, nic z nich však borci hostujícího týmu nevytěžili.      Domácí postupně hru vyrovnávali, ale přišel šok. Po kombinaci se míč dostal na kopačky Daniela Strejčka, rozhodčí situaci na hraně ofsajdu pustili a hosté šli do vedení - 0:1.      Už po třech minutách bylo srovnáno, když Kubalík špatně zpracoval míč, ten se odrazil k Janovi Jelínkovi, který pěkným angličanem z velkého vápna rozvlnil síť - 1:1.     Oba týmy mohly v závěru strhnout vedení na svoji stranu. Čtvrt hodiny před koncem Libodřičtí zahrávali trestný kop, Rybák míč vyrazil nad sebe a když padal do sítě, tak jej vleže ještě dokázal konečky prstů vytáhnout z brankové čáry.

 

V poslední minutě uháněl Kubalík sám na gólmana a přestože měl spoustu času, tak si vybral nejhorší možné zakončení a trefil náruč gólmana. Po devadesáti minutách si připsal každý tým bod a o bonusový rozhodovaly penalty.    

Druhý bod pro Libodřice

Penalty jsou vždy loterií a možná i díky neproměněné penaltě Šulce v utkání, byli v rozstřelu o jednu branku lepší hosté a získavají tím i druhý, bonusový bod.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Adam Baško, trenér: První kolo v Nučicích, ze kterého jsem měl trochu obavy, protože body jsme tam udělali naposledy před šesti lety. Domácí nehrají fotbal, ale kopanou! Jejich taktika je založena na dlouhém výkopu od brankáře nebo stopera na Kubalíka a čekají, co Filip vymyslí. My jsme se na to připravili a myslím, že výsledkem bylo, že jsme měli balón více na kopačkách a herně jsme byli lepší. Škoda neproměněných šancí, ale o tom to je. V penaltách potvrdil svoji kvalitu Skočdopole, který je penaltový specialista.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Novák [-] (82. M. Hozman [-] ) , J. Vedral [-] , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] , P. Bradáč [-] (72. L. Lupínek [-] ) , M. Šulc [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - M. Pánek [-] , T. Němec [-] , F. Krejčí [-] , V. Suchý [-] , L. Pohanka [-] (65. M. Matějka [-] ) , D. Strejček [-] (88. L. Lanc [-] ) , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-] , M. Beníšek [-]

ŽK: 21. M. Šulc , 67. D. Kočí - 68. T. Němec , 90. M. Matějka .
Hráči zápasu: T. Rybák - D. Strejček , P. Skočdopole .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MELICHAR Vít - HOUDEK Petr (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra domácích

Domácí to proti houževnatým hostům mít jednoduché nebudou. Loni Nučice zvítězily 3:1.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích