J. Miksa 61.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Poříčí s Žandovem rozhodly až penalty


Branky


10

Na půdu silné rezervy Královského Poříčí, posílený o pár hráčů A týmu, zajížděl tým z Dolního Žandova, kterému se zatím nedaří dle předpokladů i vinou táhlých zranění. Mladý domácí tým sliboval atraktivní utkání a k tomu je známo, že na Poříčském trávníku se hraje vždy kvalitní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Úvod zápasu odpovídal předzápasovému rozložení sil. Domácí dominovali v držení míče a dokázali být i nebezpeční. První šance přišly po rohových kopech, kdy nejdříve senzačně zakročil Rada, který míč vyškrábl nad břevno. Další roh už byl nad jeho síly, ale střelu Jankovského zastavilo břevno. V dalších minutách tlak domácích gradoval. Vyústilo to v čistou gólovku, kdy ale Poříčský útočník Klepáček z malého vápna netrefil odkrytou branku. Při dohrávání této situace se Poříčí dostalo ještě k jednomu zakončení. To ale skončilo pro změnu na tyči. Až po dvaceti minutách se do hry začali dostávat i hosté. A hned z toho mohlo být vedení. Kundrát postupoval sám na brankáře. Ten jej ale vychytal. Následné minuty pak přinesly hlavně boj mezi vápny. Kdy domácí více drželi míč, ale do jasných šancí už se nedostávali. Nadějnou pozici měl ještě do poločasu Bátovský, ale střelu slabší levou nohou dokázal Přibys vyrazit do bezpečí. První poločas tak i přes velké množství šancí branku nenabídl. 

Ve druhé půli se prosadily oba týmy

První minuty druhého poločasu patřily hostům, kdy se hned tři minuty po hvizdu dostal do šance Bátovský, zbavil se obránce a levačkou uklidil míč na zadní tyč a hosté vedli 1:0. Domácí zareagovali na inkasovanou branku zvýšením aktivity, ale tlak jako v úvodu zápasu si vytvořit nedokázali. Přesto nebyli daleko od vyrovnaní. Střídající Havlena se uvolnil na vápně, ale jeho padající list mířil přesně pod břevno a Rada se musel hodně otáčet, aby míč vytěsnil mimo tři tyče. Při další akci už ale byl krátký. Po akci z pravé strany se dostal k míči na dvaceti metrech domácí Miksa a nádhernou technickou ranou poslal míč naprosto přesně do šibenice a srovnal na 1:1. Hra se pak odvíjela opět více ve středu pole. Žandov měl šanci strhnout vedení na svou stranu, ale Přibyse už znovu nepřekonal. Naopak na druhé straně měl obrovskou šanci Rozsíval. Po chybě hostujícího obránce postupoval sám na brankáře, ale o pár centimetrů minul branku. Hosté se ke konci utkání už nikam nehnali a spíše čekali na penaltový rozstřel. Ten ale nakonec přijít nemusel. Tři minuty před koncem zahrávalo Poříčí přímák. Nádherně kopnutý balon, po kterém se Rada marně natahoval nakonec ale skončil pouze na tyči. Utkání tak došlo až do penalt.

Hosté nakonec šťastnější

Hosté z Žandova dokázali proměnit všech pět svých pokusů, a protože domácím nevyšla třetí penalta, dva body cestují do Dolního Žandova.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán domácích): Je škoda nevyužitých šancí v prvním poločase. Ale zase na druhou stranu celek z Dolního Žandova předvedl dobrý výkon. Je škoda, že další kola jsou zastavena, protože kvalitní zápasy v 1.B třídě se musejí líbit.

TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk (kapitán hostů): Když jsme před utkáním zjistili, jaká je absence, příliš optimističtí jsme nebyli. Přesto jsme tam ale nejeli odevzdaní. V úvodu to vypadalo, že nás domácí převálcují, ale jejich aktivita časem opadla a my jsme viděli že utkání pro nás je hratelné. Domácí byli určitě fotbalovější a měli i více šancí, ale obětavým a srdnatým výkonem jsme se jim vyrovnali. Dva body z takto těžkého utkání proti výbornému soupeři bereme všema deseti.!



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - J. Rozsíval [-] , L. Friml [-] , D. Štrúbel [-] , M. Schildbach [-] , L. Dufek [-] , M. Klepáček [-] , J. Miksa [-] , J. Drahokoupil [-] , P. Jankovský [-] , L. Machala [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - J. Kič [-] , L. Bátovský [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Mašek [-] , M. Daněk [-] , P. Tunder [-] , T. Hemmerka [-] , D. Tunder [-]

ŽK: 63. J. Drahokoupil , 88. P. Jankovský - 27. D. Tunder , 74. M. Jakubec .
Hráči zápasu: D. Štrúbel - M. Daněk , T. Kuvík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: výhra domácích

Pro mě jasná záležitost, i když bych vítězství přál spíše hostům. Žandovu se již vrátilo pár hráčů, ale minulý týden s Lokádou mě moc nepřesvědčili. Domácí si vítězství pohlídají a v bláznivém utkání zvítězí 5:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích