1:3
(1:0)
75. D. Dlábik
79. M. Tancl (p.)
87. M. Tancl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 13:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov se poprvé raduje, venku přehrál Hranice


Branky


27. K. Mojcher - 75. D. Dlábik , 79. M. Tancl (p.) , 87. M. Tancl
12

Do dalekých Hranic zajížděl tým z Habartova, který byl po čtyřech kláních stále bez bodu. Hosty stále trápí marodka a trest Tamajky a museli opět lepit sestavu, ale do zápasu šli s odhodláním urvat konečně první výhru. Hranice měli čtyři body a i oni tak potřebovali bodovat. Utkání sledovalo 80 diváků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe

Na Habartovu byla znát snaha, ze začátku se jim ale nedařilo a asi i díky terénu si s míčem příliš nerozuměli. Byli to tak Hraničtí kdo byl ze začátku aktivnější a diktoval tempo hry. Několik rychlých akcí provětralo hostujícího gólmana, ten ale zůstal jistý a držel čisté konto. Držel ho až do 27. minuty, kdy se domácí tlak přeměnil v první gól utkání, prosadil se Hranický kapitán Kamil Mojcher. To paradoxně poněkud nakoplo Habartov, který se začal postupně herně zvedat a posledních deset minut první půle to byl on, kdo převzal otěže zápasu. Více už se však v první 45 minutách nestihlo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté tlačili, a nakonec se vyplatilo

Do druhé půle hosté poslali dva čerstvé hráče, nového útočníka a vinou zranění musel střídat i gólman. Obě střídání však vnesly do řad hostů svěží vítr a ti se více a více tlačili dopředu. Vyrovnávací branka přišla v 75. minutě, po krásné kombinaci se prosadil Denis Dlábik. Remízový stav netrval příliš dlouho, hned o čtyři minuty totiž hosté obrat dokonali. Hlavní sudí nařídil pokutový kop, k jehož exekucí se postavil Miroslav Tancl a svou střelou nedal brankáři domácích šanci, bylo to 1:2. Vše stvrdil svým druhým gólem v utkání Miroslav Tancl, který v 87. minutě definitivně stvrdil, že Habartovští se konečně dočkají bodů, a rovnou všech tří. Víc už se v zápase nestalo a hosté se tak mohou po zásluze radovat, domácím nezbyde než se připravit lépe na další zápas. 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Habartov
Artur Radimerský (hráč hostů): Po předešlých výkonech jsme dnes chtěli hlavně hrát fotbal, což se nám ze začátku příliš nedařilo, ale postupem času jsme se zvedli a jsme hrozně rádi za první body. Vyloučení Tamajky z prvního kola je pro nás stále velkým oslabením a i s marodkou máme občas problém dát dohromady sestavu, o to sladší dnes to vítězství je. Kluky musím za výkon pochválit a doufám, že na to dokážeme navázat v příštím zápase, i když proti Žandovu to bude velice těžké.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , M. Hodonický [-] (64. P. Nový [-] ) , M. Čerňanský [-] , V. Bárta [-] (68. S. Nováček [-] ) , M. Střeček [-] , F. Koubek [-] , T. Glazer [-] (58. F. Šulák [-] )

TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] (46. D. Houdek [-] ) - J. Straka [-] , D. Dlábik [-] , P. Formánek [-] , T. Formánek [-] , A. Radimerský [-] , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , M. Pajer [-] , P. Müller [-] (46. D. Rozmahel [-] ) , M. Janík [-] (85. L. Nýdl [-] )

ŽK: 65. D. Dorotovič , 75. P. Nový , 85. K. Mojcher .
Hráči zápasu: P. Formánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - SVOBODA Lukáš, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Artur Radimerský
Tip experta: výhra hostů

Hranice budou v utkání favoritem, my už ale nutně potřebujeme body a tak věřím, že zabereme, a tu výhru si odvezeme!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích