Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 13:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z pokutových kopů bere druhý bod Plesná


11

V sobotním odpoledni proti sobě nastoupili hráči domácích Hranic proti hostům z Plesné. Očekávalo se vyrovnané utkání, a toho se také 100 diváků dočkalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Dorotovičové zajistili domácím poločasové vedení

Bojovná hra plná soubojů a pohybu míče ve středu pole byla k vidění v první polovině zápasu v Hranicích. Plesná byla na míči o něco více a vypracovala si i několik vyložených šancí, což demonstruje počet nastřelených brankových konstrukcí, který se pro hosty na konci poločasu zastavil na čísle tři. I přes to, či možná i právě proto, vstřelili domácí první branku, když využili zaváhání stopera hostí, který se při čekání na míč nechal předskočit, z čehož v 11. pramenila první větší šance domácích a tu chladnokrevně proměnil David Dorotovič. Obraz hry se potom příliš nezměnil, ale i tak to byli znovu Hraničtí, kdo udeřil. V 18. minutě se prosadil druhý z bratrů, Jan Dorotovič. Plesná se snažila manko snížit a povedlo se jí to těsně před odchodem do kabin, když se z 20 metrů hezkou střelou prosadil Václav Panuška. Víc už týmy neměly šanci stihnout a do kabin tak šli hosté s jednogólovým mankem.

Po druhé půli bez vítěze

Plesná do druhé půle vstoupila opět o něco aktivněji, avšak byli to znovu domácí, kdo se prosadil. V 51. minutě přidal svou druhou branku v utkání Jan Dorotovič a Hranice vedli znovu o dvě branky 3:1. Trenérskou genialitu prokázal kouč hostů, který v 63. minutě vystřídal hostujícího Sebastiana Linharta čerstvého Václava Bláhu, který se prosadil hned půl minuty na to, když zachoval v šestnáctce domácích chladnou hlavu, chvíli se s míčem pomazlil, a snížil na 2:3. Čtyři minuty poté se podruhé utkání trefil Václav Panuška, který nedal gólmanovi střelou uvnitř vápna žádnou šanci a skóre bylo vyrovnané – 3:3. Hraničtí museli zápas dohrávat v devíti hráčích, když se ze hřiště vykartovali v 71. minutě František Koubek a v minutě 83. Marek Hodonický. Hostům už se však zápas na svou stranu přehoupnout nepodařilo a o tom, kdo si do tabulky připíše o bod více, tak musely rozhodnout penalty.

V penaltách šťastnější Plesná

Loterie, o které se říká, že by v ní i Horní Dolní mohla porazit Barcelonu, nakonec našla vítěze v hostech z Plesné. Hned první exekutor domácích penaltu přestřelil, což misku vah značně naklonilo. Za hosty první penaltu proměnil opět Václav Panuška. Plesná se i nadále nemýlila a po dalším zaváhání Hranic tak vyhrála penaltový rozstřel v poměru 2:4 a bere tak cenný druhý bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč hostů): Cítím trochu zklamání ze svého výkonu, ale jsem rád za 2 body. Musím klukům poděkovat, že nepřestali makat po mých neproměněných tutovkách a nevzdali to ani za stavu 3:1 pro Hranice, a že jsme nakonec zápas dotáhli k tomu druhému bodu. Je skvělý, že jsme v prvních třech kolech ztratili jen bod, pevně věřím, že na to navážeme i proti Chyši.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , M. Hodonický [-] , M. Čerňanský [-] , P. Bárta [-] (46. D. Štugel [-] ) , L. Houdek [-] (67. T. Glazer [-] ) , F. Koubek [-] , V. Bárta [-]

TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - J. Štefek [-] , M. Eliáš [-] , A. Šulek [-] (46. P. Malý [-] ) , O. Paluka [-] , B. Votruba [-] - V. Pfortner [-] , P. Schaller [-] , A. Votruba [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] (63. V. Bláha ml. [-] )

ŽK: 27. M. Hodonický , 38. V. Horák , 44. J. Dorotovič , 59. F. Koubek - 59. V. Panuška , 66. O. Paluka , 67. A. Votruba , 77. J. Štefek , 79. V. Bláha ml. . ČK: 71. F. Koubek , 83. M. Hodonický .
Hráči zápasu: V. Panuška , B. Votruba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - GODŽA Ladislav, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

O gól vyhrají hosté.

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

Hodně těžký zápas. Oba celky jsem v této sezoně viděl a proto více věřím Plesné. S Václavem Panuškou budou mít domácí zadáci velké problémy. Plesná vyhraje 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích