1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výsledku zápasu se rozhodovalo až do posledních minut


Branky


2

Utkaly se dva zkušené týmy, a na hře to bylo znát. Hrálo se velmi vyrovnané utkání až do poslední minuty, kdy rozhodl střídající Švambera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se až na červenou kartu, nic zajímavého neudálo

První poločas nenabídl žádnou změnu skóre, hrál se poměrně vyrovnaný fotbal. Kde měl více ze hry domácí celek. Ve 33. minutě obdržel hráč hostí Jan Beneš červenou kartu, když chytil míč do rukou a zabránil tak gólu. A ve 44. minutě došlo ke zranění kapitána hostí, který musel být vystřídán. Tyto dvě situace hostující trenér označil jako klíčové pro další vývoj utkání.

Střídání domácímu celku vyšlo na jedničku

Druhá polovina se nesla ve stejném duchu jako první, pouze s tím, že najednou ze hry mělo více družstvo z Rakovníka. Avšak gól ani jeden z týmů nevstřelil. O změnu skóre se postaral až v nastaveném čase střídající Švambera, svojí trefou tak vystřelil svému týmu, cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, Trenér: Sehráli jsme velmi zajímavé utkání s favoritem soutěže. Hrál se bojovný, atraktivní fotbal. V prvním poločase jsme přišli bohužel o zraněného Vrabíka a Beneše, který se nechal vyloučit. První poločas jsme neinkasovali, bohužel jsme dostali téměř na konci zápasu branku na kterou jsme už nedovedli zareagovat. Je mi i docela líto kluků, kteří na hřišti bojovali, podali solidní výkon a takhle na závěr dostaneme branku, kdy už se nedá v podstatě nic dělat.



Sestavy


SK Kladno B
M. Kindl [-] - T. Čapek [-] , T. Abrham [-] , L. Kejha [-] , M. Kreisinger [-] (69. J. Korpa [-] ) , M. Šnobl [-] , J. Růžička [-] , M. Donát [-] (55. J. Švambera [-] ) , R. Neuberger [-] , O. Čermák [-] , R. Stříška [-]

TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - J. Vrábík [-] (44. L. Černý [-] ) , A. Zaspal [-] , . Ben [-] (55. J. Šrédl [-] ) , L. Hora [-] (46. D. Věchtík [-] ) , J. Beneš [-] , J. Dobřanský [-] , P. Volf [-] , J. Lisner [-] , P. Kollár [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 65. L. Černý , 79. J. Kučera . ČK: 33. J. Beneš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: PALEK Michal - GLOGAR Petr, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích