D. Minha 10.
P. Hájek 32. (p.)
J. Kalaš 61.
F. Říha 79. (vl.)
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany jasně dominovaly a Českému Brodu nedaly žádnou šanci


Branky


10. D. Minha , 32. P. Hájek (p.) , 61. J. Kalaš , 79. F. Říha (vl.)
11

Klíčany - Od samého začátku bylo zcela jasné, jak utkání bude probíhat, zvlášť poté, co domácí dali Českému Brodu rychlý gól. Jejich vítězství mohlo být navíc ještě daleko vyšší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti bylo jen jedno mužstvo

Od samého začátku hrálo defakto jen jedno mužstvo a to pochopitelně domácí. Svou první šanci, ale ještě nevyužili. Ve 3. minutě chybně rozehrál hostující brankář, to vystihl Slánský, ale šanci nevyužil. V 10. minutě už ale padla úvodní branka zápasu. Slánský našel skulinu mezi obránci a Minus tváří v tvář brankáři nezaváhal - 1:0. Domácí měli další a další šance, ale ty zůstaly zatím nevyužité.

 

Ve 32. minutě se pak dočkali Klíčanští uklidňujícího druhého gólu, když centr Krause skončil na ruce jednoho z bránících hráčů a Hájek penaltu proměnil - 2:0

Klíčany nepolevily ani po změně stran

I po změně stran se hrálo převážně na polovině hostí. Domácí drželi míč a přicházela šance za šancí. V 61. minutě šel sám na Vymazala Kalaš, kterému ještě sekundoval Minha, hostující brankář však udělal pohyb a usnadnil zakončení, které měl Kalaš již jednoduché - 3:0.

 

Do hry navíc nastoupil ještě Jeslínek, který hýřil aktivitou. Ihned mu míč připravil Jurčík, ale obávaný kanonýr ve velké šanci selhal. Měl ještě další šanci na to vstřelit gól, ale i ta zůstala nevyužita. V 79. minutě si střílený centr Hájka srazil do vlastní branky Říha - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Chtěli jsme potvrdit vítězství z Vlašimi a hlavně zlepší naši celkovou hru a to se povedlo. Dali jsme rychlou uklidňující branku a to nám pomohlo mít klid po celý zápas, který byl prakticky jen v naší režii. I přesto, že soupeř neměl moc šancí, se snažil hrát fotbal."

SK Český Brod B
Jindřich Stejskal, trenér: "Moc jsme nezachytili začátek zápasu a soupeř měl hned dvě velké příležitosti, naštěstí ani jednu neproměnil. Paradoxně ve chvíli, kdy se začala hra vyrovnávat, tak domácí po rychlém brejku otevřeli gólový účet. Po půl hodině hry byl ve vápně do ruky trefen Pěnička a z následného pokutového kopu soupeř navýšil vedení. Pak se hra uklidnila a zkušený domácí celek do poločasu nepřipustil nějakou komplikaci. Pro druhou půli jsme museli sáhnout k nucenému střídání. Hra se trochu oživila a právě Miňovský měl ve vápně velkou šanci, která šla vyřešit lépe. Ve hře jsme byli až do obdržené třetí branky. Tu započala stoperova chyba v rozehrávce a domácí postupovali ve dvou na brankáře. Situaci bohužel dokázali i úspěšně zakončit a to nás srazilo. Dokázali jsme se sice ještě do slibné příležitosti, ale nedokázali jsme dostat míč Sedláčkovi před prázdnou branku. Čtvrtou branku jsme si vstřelili sami, kdy se míč do sítě odrazil od nohy Říhy. Pak už se zápas jen dohrával a domácí kontrolovali hru. Penalta a tři hloupé góly rozhodly. Ale je třeba uznat, že soupeř měl další šance. Byl jednoznačně lepší a vyhrál zaslouženě. mají tam kluky se zkušenostmi z vyšších soutěží, především z Vyšehradu a bylo to znát. Zatím to byl jednoznačně nejkvalitnější soupeř, kterého jsme v přeboru potkali."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Bureš [-] - P. Hájek [-] (84. M. Bergmann [-] ) , T. Buldra [-] (81. T. Petříček [-] ) , P. Slánský [-] , A. Kraus [-] (76. J. Ježek [-] ) - J. Kalaš [-] (61. J. Jeslínek [-] ) , D. Minha [-] (69. T. Krimlák [-] ) -

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - V. Dušek [-] , J. Stejskal [-] , P. Sedláček [-] , M. Čuřík [-] , J. Krombholz [-] (46. T. Miňovský [-] ) , J. Pěnkava [-] , T. Čermák [-] , D. Šťastný [-] , F. Ravizza [-] , F. Říha [-]

ŽK: 13. D. Pozníček , 30. T. Buldra , 74. T. Jurčík - 56. V. Dušek .
Hráči zápasu: D. Minha , P. Hájek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Český Brod nehraje vůbec špatně, ale na lídra tabulky stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích