2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek zvládl veledůležitý souboj a již je devátý!


Branky


0

V zápase dvou sousedů v tabulce, které dělil jediný bod, byli úspěšnější domácí, kteří s čistým kontem dokázali svého soupeře porazit a přeskočit jej v průběžné tabulce.  

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dvanácté kolo svedlo do přímého souboje týmy ze spodku tabulky, které před vzájemným zápasem dělil jediný bod. Lépe na tom byl hostující Zbiroh, ale realita na hřišti nakonec byla jiná. Vše totiž ovlivnil samotný úvod utkání. Jen co si fanoušci našli své místečko na stadionu, mohli začít slavit. Domácí podnikli první vážný útok, který zakonči střelou za záda Kučery jednadvacetiletý Martin Král. Domácí fotbalisté nadále dřeli a bojovali, působil na hřišti aktivněji a po zhruba půl hodině hry byli i odměněni dalším střeleckým zápisem. Josef Valdhans se dostal ke střele, která sice byla zblokovaná, ovšem kulatý nesmysl se odrazil k útočníkovi Hrádku a ten složil reparát a hostující gólmana překonal lobem. Více se již do prvního poločasu nevešlo a necelá stovka diváků, která si našla cestu přímo na stadion, se mohla těšit z pohodlného vedení.

 

Ovšem ve druhé půli začali postupně hosté přebírat iniciativu, byli aktivnější nežli jejich soupeř, ale všemu chyběla finální část. Brankář Volák tak prakticky nemusel řešit žádnou vážnější šanci, naopak jeho kolega na druhé straně se musel činit. Obzvláště v závěru utkání při tlaku svých spoluhráčů musel čelit několika střelám, ale se všemi si poradil a skóre utkání již tak zůstalo nezměněno. Domácí se tedy posunuli před svého soupeře na devátou příčku, dvě pozice i dva body jsou na tom pozadu hráči Zbiroha.             



Ohlasy k zápasu


TJ Hrádek
Řepka Vratislav: „Kluci odvedli dobrý zodpovědný výkon, každý si odehrál své. Bylo to z naší strany odbojované.“

TJ Město Zbiroh
Plačko Martin: „Ráz utkání v prvním poločase určil úvodní gól již v první minutě. Ve druhé půli jsme měli mírnou převahu, ale nepodařilo se nám vytvořit si nějakou gólovou příležitost.“



Sestavy


TJ Hrádek
J. Volák [-] - A. Beran [-] , L. Nový [-] (46. J. Kasl [-] ) , P. Bihary [-] , T. Tvrz [-] , V. Desort [-] (90. L. Trnka [-] ) , A. Pérez [-] , P. Řepka [-] , J. Hrubý [-] , J. Valdhans [-] (70. M. Volák [-] ) , M. Král [-] (71. J. Baranec [-] )

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - M. Švehla [-] , N. Sklenář [-] , V. Hrabák [-] , D. Veselý [-] , Z. Dubček [-] , S. Jaroš [-] , M. Škvára [-] , V. Bystřický [-] , M. Švehla [-] , V. Ludvík [-]

ŽK: 55. P. Řepka , 83. A. Pérez - 55. S. Jaroš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lhoták Luděk - JEŽEK Petr, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.