Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná pěti góly uhájila třetí příčku!


Branky


0

Domácí zvládli na výbornou duel dvou týmů, které před vzájemným zápasem dělily jen dva body a proti oslabenému soupeři dokráčeli k pohodlné výhře.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba týmy se před dnešním vzájemným utkáním nacházely v dobré pohodě, domácí například v minulém kole uspěli na hřišti nevyzpytatelného Bukovce, hosté dokonce porazili třetí Radnici. Dnes Mýto stálo opět proti aktuálně bronzovému celku průběžné tabulky, ovšem do Tlučné přijelo hodně oslabené. Přesto byl první poločas co se výsledku týče vyrovnaný, přestože navrch měli domácí. Ti se dožadovali i pokutového kopu, píšťalka sudího Špirala však zůstala němá. Na šedesát přítomných diváků si tak muselo při sobotním odpoledni na góly počkat až do druhého dějství.

 

A jak se říká: „Kdo si počká, ten se dočká.“ Zde to platilo šestinásobně. Hned z kraje druhého poločasu již proti hostům pokutový kop nařízen byl a z penaltového puntíku se nemýlil tradiční exekutor Marek Nachtman. Za dalších deset minut byl navíc na listinu střelců zapsán i Stanislav Schejbal a Tlučná tak měla rázem v zádech pohodlné vedení. To ještě navýšil stejný hráč, když hostující obrana opět propadla a nechala vyhlášeného kanonýra uhánět osamoceného na branku. Ten zvolil jako zakončení obstřelení Szalaie a vyplatilo se. Neuběhlo ani sto dvacet vteřin a skóre se opět měnilo. Tentokráte však Mýto snížilo. Martin Brož napadal rozehrávku gólmana Homolky tak dobře, až si vybojoval korigování stavu na 1:3. Jenže slova se ujal opět Stanislav Schejbal, který tak zkompletoval hattrick, stihl ho za osmnáct minut. Ještě vám dlužíme popis gólu. Opět pláchl hostující obraně a zakončil ranou z malého vápna pod břevno. Definitivní tečku za utkáním udělal ten, kdo skóre otevřel – Marek Nachtman. Ten ve vápně zakončil placírkou povedenou akci svých barev po pravé straně a stvrdil tak tři body pro svůj tým a udržení třetí příčky, Slavoj je sedmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Hnát Libor: „První poločas jsme byli aktivnější, ovšem nedali jsme šance. Rozhodčí nám navíc nepískl jasnou penaltu. I ve druhé půli jsme byli lepší, rozhodli jsme a nakonec jsme mohli dát ještě více branek.“

TJ Slavoj Mýto B
Hatina Miroslav: „Byli jsme v hodně oslabené sestavě, chybělo nám šest lidí ze základu. Domácí byli lepší, druhou půli jsme dostali góly po individuálních chybách.“



Sestavy


TJ Tlučná
L. Homolka [-] - O. Žitek [-] (46. S. Polák [-] ) , T. Nachtmann [-] , R. Tyll [-] (77. J. Saitz [-] ) , S. Schejbal [-] (82. L. Petrák [-] ) , R. Černý [-] , M. Nachtmann [-] , V. Fišer [-] (80. M. Sobotka [-] ) , S. Škoda [-] , O. Šafránek [-] , T. Žďárský [-] (76. O. Pondělík [-] )

TJ Slavoj Mýto B
J. Szalai [-] - M. Brož [-] , V. Pěnkava [-] , A. Babuljak [-] , K. Barczik [-] , L. Smitka [-] , M. Vild [-] (68. M. Novák [-] ) , L. Heřmanský [-] , D. Veselý [-] , M. Huml [-] (75. D. Anténe [-] ) , T. Vonášek [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - HRABÁK Slavomír (N), KOULA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.