2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany jsou po čtyřech kolech v čele soutěže


Branky


14. J. Kraus , 49. V. Dušek
0

Tým FK Žákava zavítal ve čtvrtém kole na půdu neporažených Chlumčan. Domácí potvrdili formu a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus si připsal branku, ale i vyloučení

Zápas začal v klidném tempu, ani jeden z týmů se nijak výrazně nehnal do útočení. Po nevýrazné úvodní desetiminutovce se domácí více osmělili a podařilo se jim skórovat hned z první šance, kdy využili chyby hostující obrany. Po centrovaném míči se prosadil útočník Jan Kraus. Tato branka hráče Chlumčan uklidnila, soupeře moc do šancí nepouštěli. Komplikace přišla v 39. minutě, kdy se po druhé žluté kartě nechal vyloučit střelec úvodního gólu Kraus. Hosté toho chtěli okamžitě využít, jejich příležitosti ale dokázal zlikvidovat brankář Radek Fryš. Po první půli tedy vedli domácí 1:0.

Domácí dokázali hned zkraje poločasu navýšit vedení a zápas ubránili

Hned v úvodu poločasu bylo vidět, že se hráči Chlumčan budou soustředit především na obranu. Dokázali ovšem hrozit z protiútoků a hned po čtyřech minutách to bylo už 2:0. Po rychlém kontru skóroval Václav Dušek. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale dnes jim nebylo přáno. Všechny jejich pokusy buď skončili již v zárodku, nebo je zastavil dnes skvělý Fryš. Nutno podotknout, že mu skvěle vypomáhala obrana, která až na pár zaváhání pracovala na výbornou. Domácí měli ještě pár náznaků šancí, ale skóre se již do konce zápasu nezměnilo. Chlumčany tedy získaly další tři body a jsou zatím první, Žákava má opačné problémy, se třemi body je dvanáctá.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Zápas to byl celkem vyrovnaný, byli jsme o trochu lepší , měli jsme i více štěstí. Ve druhé půli jsme spíše bránili a povedlo se nám skórovat z protiútoku.

FK Žákava
Miroslav Šula: Dnes se nám nedařilo v zakončení, hráli jsme po velké vápno a tam to vždy skončilo. Domácí nás za to potrestali, byli lepší, dokázali proměňovat a zvítězili.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Havlíček [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] - T. Fleissig [-] (55. F. Štěpán [-] ) , V. Syrovátko [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Voller [-] - V. Dušek [-] , J. Kraus [-] -

FK Žákava
V. Ouřada [-] - J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] - J. Smazal [-] , A. Huňáček [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , M. Skala [-] (73. P. Bláha [-] ) - O. Soukup [-] , Z. Váňa [-] , J. Saro [-] (50. L. Drugda [-] )

ŽK: 36. J. Kraus , 83. T. Benedikt - 21. J. Smazal , 85. P. Bláha . ČK: 39. J. Kraus .
Hráči zápasu: R. Fryš , J. Havlíček .
Místo: Chlumčany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - MAZÁN Jan, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.