V. Žák 48.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdý zápas rozhodla jediná branka


Branky


48. V. Žák
10

Po cenném vítězství na Slovanu hostili Voldušští rezervu Slavie Vejprnice. Ani s tímto soupeřem nemají Volduchy příliš dobrou bilanci a sestavu musely kvůli několika absencím opět lepit. Kapitánskou pásku si za chybějícího Jiřího Straku tentokrát navlékl Bron.

 

Reportáž ze zápasu nám zaslal člen voldušského týmu, Jan Vild. Za reportáž děkujeme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Nutno podotknout, že duel příliš krásy nenabídl. Od začátku to byl spíše tvrdý boj, ve kterém „zvonily“ chrániče. Volduchy vzhledem k již zmíněným absencím opět zvolily spíše defenzivní taktiku, čekaly na protivníka na vlastní polovině a zkoušely rychlými výpady překvapit obranu Vejprnic. Hosté měli sice více míč na kopačkách, ale k ohrožení branky gólmana Fouse se nedostávali. Naopak Volduchy hrozily. Ve 13. minutě byl lehce ve vápně při výskoku přistrčen Žák, píšťalka sudího Šimka ale zůstala němá. Ve 24. minutě si tentýž hráč píchl balón okolo gólmana Loužeckého, který jej následně poslal k zemi. A to už se penalta pískala. K zahrání pokutového kopu se stejně jako před týdnem postavil Bron. Ovšem tentokrát napálil balón pouze do břevna a voldušská tribuna si jenom povzdechla. Ve 35. minutě měl už práci i voldušský brankář Fous. Po nešťastné Přibíkově teči skvělým reflexem na brankové čáře zabránil míči v cestě do sítě. Skóre mohl ve 37. minutě otevřít na druhé straně Žák. Z levé strany se procpal do vápna a tvrdou bombou k tyči vystrašil brankáře Loužeckého. Ten ale skvěle střelu vytáhl na roh. Více zajímavého se do konce první půle nestalo.

Jediná chyba rozhodla

Volduchy i do druhé půle vstoupily se stejnou taktikou. Tedy čekat na chybu soupeře. A ta přišla hned ve 48. minutě. Hostující brankář se snažil rozehrát, jeho nepovedenou přihrávku však vystihl Vladimír Žák a okamžitě balón poslal nádherným lobem přes bezmocného gólmana do odkryté brány – 1:0! Hřebenáře vstřelený gól povzbudil a v dalších minutách mohli skóre zvýšit. V 54. minutě putoval z pravé strany sám na bránu Pernica, střílel ale zbrkle a svatyni Slavie minul. V 60. minutě do té doby ojediněle zahrozili také hosté. Střelu z dálky ale Fous skokem k tyči kontroloval. Komplikace pro Volduchy přišla v 67. minutě. Po jednom z dalších tvrdých soubojů neudržel nervy na uzdě domácí útočník Černý, kterého hlavní sudí po konzultaci se svým asistentem poslal do sprch. Volduchy tak dohrávaly v deseti, i tak ale mohly skóre v dalším průběhu navýšit. V 75. minutě si na krásný pas ze středu pole naběhl Žák, pádil lehce tísněn stoperem na bránu, zakončil však jen do brankáře Loužeckého. V 81. minutě to byl tentýž hráč, kterého tentokrát skvěle uvolnil Kodl. Ani nyní však voldušský kanonýr neuspěl. Opět ztroskotal na hostujícím gólmanovi, jenž tak v závěru několikrát napravil svoji minelu z úvodu druhé půle. Volduchy tedy mohly vést v klidu o dvě, o tři branky, místo toho se musely v závěru třást o výsledek. V 83. minutě byl ošklivě dohrán hostujícími hráči gólman Fous, který si ze zákroku odnesl velkou bouli v oblasti kolena. Hosté se snažili v posledních minutách o vyrovnání, dlouhými balóny se snažili překonat voldušskou obranu, která si musela poradit i se sérií několika rohových kopů. Hřebenáři ale odolali, přežili i dlouhé pětiminutové nastavení a vydřeli další důležité tři body.

 

Fotbalový labužník musel tentokrát zaplakat. Duel provázely tvrdé osobní souboje na obou stranách, neustálé gestikulace hlavně z řad hostů a fotbal se hrál opravdu jen okrajově. Domácí Hřebenáři mají po třech kolech šest bodů, což je o čtyři více než před rokem v tuto dobu. Svou bodovou sbírku budou chtít rozšířit za týden na půdě FK Dýšina. Rezerva Vejprnic přivítá béčko Slavoje Mýto. 



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] (87. M. Zlatohlávek [-] ) , V. Kodl [-] , M. Vávra [-] (83. L. Straka [-] ) , J. Bron [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - M. Homolka [-] , J. Bernard [-] , L. Csambal [-] (51. F. Loukota [-] ) , T. Zimmermann [-] , P. Davídek [-] , D. Csambal [-] , M. Hora [-] , O. Herzog [-] , P. Loužecký [-] , L. Sochor [-]

ŽK: 20. M. Vávra , 57. V. Žák , 81. J. Nedorost - 39. L. Sochor , 55. M. Homolka , 75. J. Bernard . ČK: 67. J. Černý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šimek Luboš - VELÍŠEK Jiří, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích