3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec dokázal otočit duel s Žákavou


Branky


63. J. Růt , 64. J. Strejc , 81. T. Bejček - 33. M. Skala , 36. J. Šimeček
0

V osmém kole se střetly týmy z druhé poloviny tabulky. Zápas ovlivnilo vyloučení hostující hráče, Smolivec v početní výhodě otočil skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Žákavé

Začátek zápasu zastihl domácí fotbalisty naprosto nepřipravené. Hráči Žákavé byli od začátku jasně lepší, soupeře k ničemu nepustili a dokázali si vypracovat několik příležitostí na ohrožení branky. Na gól se ale čekalo až do 33. minuty, kdy si vzal míč záložník Michal Skala a poslal hostující tým do vedení. O necelé čtyři minuty později to bylo již o dva góly, když se prosadil útočník Jan Šimeček. Hráči Smolivce se nemohli dostat do zápasu a v první půli si nevypracovali žádnou výraznější šanci. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

Vyloučení hned v úvodu a tři góly Smolivce

Hned v úvodu druhé půle došlo k situaci, která ovlivnila celý průběh poločasu. Po faulu viděl obránce Žákavé Lukáš Drugda žlutou kartu a za (údajné) následné protesty obdržel druhou a musel velmi předčasně do sprch. Zanedlouho přišlo další kontroverzní rozhodnutí, když rozhodčí neodpískal podle všeho jasný pokutový kop proti domácímu týmu. Smolivec následně v početní výhodě zabral, převzal otěže zápasu a v 63. minutě se mu podařilo snížit zásluhou Jiřího Růta. Hned o minutu později se prosadil Jan Strejc, domácím se tedy povedlo během dvou minut vyrovnat, což byla pro hostující fotbalisty velká rána. Hráčí Žákavé se ale nepoložili a i v deseti dokázali zahrozit, především z rychlých protiútoků. Když už to vypadalo, že utkání skončí nerozhodně, tak si vybral porci smůlu brankář Ondřej Hucl, po jehož chybě vstřelil Tomáš Bejček rozhodující branku a dokonal tak obrat svého týmu. Smolivec tedy nakonec dokázal zvítězit a ve velmi důležitém utkání si připsal tři body a definitivně se odpoutal od pásma sestupu.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Jan Spour: Do utkání jsme vstoupili špatně, soupeř nás zaskočil dvěma góly. Do druhé půle jsme vstoupili o něco lépe. Utkání samozřejmě ovlivnilo vyloučení hostujícího hráče, to bych řekl, že byl rozdílový moment. Hosté kolikrát zahrozili i v deseti lidech, ale nám se podařilo utkání otočit.

FK Žákava
Miroslav Šula: V první půli jsme dokázali využít naše šance a vedli jsme. Po přestávce rozhodčí úplně otočil, neodpískal nám jasnou penaltu a vyloučil nám nesmyslně našeho hráče hned v úvodu poločasu. Od této chvíle měl Smolivec navrch.



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - R. Štěpánek [-] (90. J. Beneš [-] ) , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , O. Strejc [-] (75. T. Bejček [-] ) , F. Trhlík [-] , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , S. Soldát [-] (46. V. Nachtman [-] ) , R. Brejcha [-] , P. Panýrek [-]

FK Žákava
O. Hucl [-] - P. Bláha [-] , J. Tišl [-] , J. Winkelhöfer [-] - J. Smazal [-] , M. Skala [-] (80. R. Škala [-] ) , A. Huňáček [-] (25. L. Drugda [-] ) , S. Nekola [-] - O. Soukup [-] , J. Šimeček [-] , M. Boukal [-] -

ŽK: 2. P. Panýrek , 40. J. Růt , 46. R. Brejcha , 85. J. Strejc - 46. J. Smazal , 46. L. Drugda , 89. J. Winkelhöfer . ČK: 46. L. Drugda .
Hráči zápasu: P. Nachtman .
Místo: Starý Smolivec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ŠLAJS Jakub, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.