Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice získala své první body v soutěži s velkou parádou


Branky


23. J. Králík , 32. M. Vrhel , 61. M. Vrhel , 63. M. Budil , 64. M. Kramár , 66. Š. Krůs , 79. D. Vašák - 38. T. Velek
25

Sušice byla do tohoto zápasu jedním z týmů, který nezískal ještě žádný bod, a to chtěli místní fotbalisté na své umělce prolomit. Povedlo se jim to s velkou parádou a Mochtín vyprovodili po debaklu 7:1 zpět ke Klatovům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraznější Sušice z počátku zaslouženě vedla

První polovina poločasu patřila domácímu mužstvu, které šlo do vedení brankou Králíka ze 23. minuty. A když ve 32. minutě Vrhel přidal druhý gól, vypadalo to s domácí družinou velmi dobře. V další části hry se ale Mochtín zvednul, měl více ze hry. Ve 38. minutě snižoval Velek na 2:1 a o 4 minuty později měl vyrovnávací braku na svých kopačkách Spasov. Tutovku však neproměnil a to byla pro hosty velká škoda.

Blesková pětiminutovka zničila Mochtín

Mochtín pokračoval v solidním výkonu i po přestávce, ale pak to přišlo... V 61. minutě se znovu gólově prosadil domácí kanonýr Miroslav Vrhel, který zvyšoval již na 3:1. Domácímu týmu "narostla křídla", Mochtín naopak šel do hlubokého útlumu a tvrdě za to inkasoval. Sušice během 5 minut vstřelila další 3 branky o které se postarali BudilKramárKrůs. V 79. minutě Vašák přidal ještě jednu a Mochtín odjel ze Sušice s debaklem 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu domácích: Po třech porážkách o jedinou branku jsme si slíbili, že tento zápas vyhrajeme. To se podařilo a jsem rád, že padalo hodně branek, čemuž přihlíželo 130 skvělých fanoušků.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Domácí Sušice zatím nezískala ani bod, ale na tento derby zápas vyrukovala již v plné síle i s dvojicí navrátilců z Německa, Králíkem a Vrhelem, kteří svému mužstvu pomohli svými góly k vysokému vítězství. O výhře soupeře rozhodla jeho nesmírná bojovnost, důraz, nasazení, touha po zisku mistrovských bodů.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] , M. Vrhel [-] , J. Králík [-] (70. C. Faraon [-] ) , Š. Krůs [-] (70. Š. Tuček [-] ) , T. Klíma [-] , M. Budil [-] (62. M. Kramár [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] (38. M. Brož [-] ) , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Dolejš [-] (69. M. Blahník [-] ) , M. Kapusta [-] (46. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , S. Strejc [-] , J. Čeleda [-] (46. V. Pretzelmayer [-] ) , J. Bejvl [-] , S. Spasov [-]

ŽK: 86. M. Vrhel - 20. S. Spasov , 65. T. Velek .
Hráči zápasu: M. Vrhel , A. Pivetz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Marek Pavel - PRESSL Václav, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Pokud si to pamatuji správně, tak domácí vždy prohráli těsně o jeden gól a navíc nehrají na domácím stadionu. Věřím, že smolná série bude prolomena a všechny body zůstanou pod Svatoborem. Tip: 3:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 14:56
Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 9. 2020 11:54
Výhra hostů

Tip: výhra hostů