0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládla lépe Jiskra


Branky


35

Na všech hráčích na hřišti, bez rozdílu týmu, bylo před úvodním hvizdem vidět, že se jedná o velmi důležitý zápas. Jiskra ještě neztratila a Lhota se i přes velké absence chtěla před nucenou pauzou předvést. Utkání, které si redakce nenechala ujít při živém přenosu na TVcom, nakonec nabídlo dvě branky a dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušci za plotem

Ve Lhotě bylo od začátku zápasu o zábavu postaráno. Hrálo se nahoru dolu a domácí fanoušci, kteří byli nuceni sledovat utkání zpoza plotu, byli slyšet po celý zápas. K první vážnější střele se dostal v 10. minutě domácí Švehla, ale branku těsně minul. Hosté do výraznějších gólovek puštěni nebyli a střely z dálky byly bez úspěchu. Ve 23. minutě měl na hlavě gólovku domácí Záhrobský, ale nikým nehlídán minul.

Rozhodčím místy nechávali tvrdší hru, což ale v zápase nepřinášelo ovoce. Zprvu bojovné souboje na obou stranách vystřídaly zkraty hráčů, které mohly vyznít minimálně ve žluté karty. Například když ve 25. minutě domažlický Vlček 2 sekundy po odpískání jeho faulu ještě z metru nakopl míč do horní části těla Švehly, který se stačil chránit rukama. Následoval tvrdý střet Kotrnocha Hoangem při pokusu odkopnout míč, po kterém oba hráči zůstali na zemi a na půlce pak rychlému brejku hostů zabránil faulem domácí kapitán Kohout, který si měl odnést žlutou kartu. Žlutilo se až ve 28. minutě po faulu Kotrnocha na Černého.

Ve 33. minutě se mohla kopat penalta po nakopnutí Leška do Švehly, nepískalo se a následný protiútok museli domácí hasit opět za pomoci faulu na polovině hřiště. 

V prvním poločasu nakonec branka padla, a to po skrumáži ve vápně, kde po několika pokusech hostů zůstalo pár domácích hráčů na zemi a jako poslední se k míči dostal Vojtěch Černý, který i přes drobný zásah Rojíka vsítil první branku zápasu.

Před přestávkou ještě zkoušel dalekonosnou střelou ohrozit branku Javorský, ale jeho pokus branku přeletěl.

2 červené karty na střídačku Lhoty

Druhý poločas navázal na první. Bojovná hra obou týmů v zápase, který ještě nebyl zdaleka rozhodnut, pokračovala. V 50. minutě se na domácího Kotrnocha, který se hnal se svými spoluhráči do slibné šance, pověsil domažlický Vlček, ale opět se to obešlo bez karty. Následný Kotrnochův pokus ze 30 metrů letěl těsně nad pravou šibenici. 

V 55. minutě měl šanci zvýšit vedení hostující Javorský, ale míč netrefil a po následném útoku Lhoty na půlce hřiště fauloval domažlický Korelus za žlutou kartu. 

V 77. minutě zahrávala Lhota rohový kop, po němž se k odraženému míči dostával Kotrnoch, který však byl oběma rukama stažen k zemi. Rozhodčí Havránek však i v tomto případě zůstal klidný i když se jednalo o víc než jasnou penaltu. Po souboji na půlce hřiště, po kterém se s křikem k zemi skácel Javorský, zřejmě po nezřetelném úderu do slabin či břicha od Kohouta, se také po krátkém přerušení pro kontrolu hráče, hrálo dál.

V 83. minutě se do zakončení hnal Nový, který si narazil s několika spoluhráči, následně si míč ukopl, ale nešikovným odkopem, který ho zasáhl do břicha se přeci jen k nepřesnému zakončení dostal. Kdyby však zakončení mířilo přesně, branka by dle posouzení situace neplatila, jelikož hlavní sudí viděl nastřelení Nového ruky, nikoliv břicha. Což rozlítilo lavičku domácích a vulgární výrazy zdravotníka Böhma byly oceněny červenou kartou. Po následně neodpískaném faulu na domácího Švehlu se ozval i lhotský trenér Nykles, který stejně jako jeho zdravotník obdržel červenou kartu a musel z areálu hřiště za plot. 

V 87. minutě vybídl za obranou domácích hlídkujícího Javorského k zakončení LucákJavorský se pokusil brankáře přehodit vysokým dloubákem, ale zakončení to bylo pomalé a Nový stihl před brankovou čárou zasáhnout. Následný roh se domácí obraně už odvrátit nepodařilo, po odrazu od brankáře se k míči dostal Javorský a ten už jej do sítě procedil.

Domácí se následně ještě pokusili branku ohrozit, ale jakmile časomíra překlenula 90. minutu, rozhodčí Havránek utkání ukončil. Nutno pro nezaujatého diváka dodat, že po několika přerušeních hry z důvodu zranění nebo udělování karet, které v součtu mohlo trvat i deset minut, se nějaká minuta navíc nastavit mohla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: Do utkání jsme šli s velmi početnou omluvenkou, kdy minimálně půlka lidí do sestavy chyběla. Ale s tím se v současné době potýká asi každý tým. I přesto si myslím, že minimálně bod jsme si zasloužili, jelikož kluci na hřišti odvedli velmi dobrý výkon, který jsme však nezužitkovali v branku. Mrzí mi v závěru, že rozhodčí do zápisu napíše úplně něco jiného, než jsem mu řekl a následně si začne i vymýšlet. Neříkám, že jsem se vůči jeho výkonu neozval, ale to, co napsal do zápisu, jsem mu v žádném případě neřekl.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, hrající trenér hostů: Byl to zatím z těch 8 zápasů ten nejtěžší. Domácí měli sice nějaké absence, ale nenechali nám nic zadarmo. Na menším hřišti, které je ve Lhotě, domácí umí. Hází dlouhé auty, pak všechny standardky létají rovnou před bránu, takže uhrát zápas ve Lhotě s nulou a bez nějaké velké šance před bránou je výborné. My jsme naší hru taky museli trošku upravit, protože terén nám úplně nedovolil naší hru. Se vším jsme se ale vypořádali a vyhráli 2:0 a pokračujeme v naší sérii. Mrzí mi ale, že nám to opět z prvního místa stopli. Je teď otázkou kdy se to opět rozběhne.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - J. Horník [-] , D. Fikerle [-] (83. V. Sulek [-] ) , M. Švehla [-] , M. Matas [-] (66. M. Šindelka [-] ) , J. Záhrobský [-] (46. P. Nový [-] ) , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Kohout [-] , P. Suda [-] , J. Eliášek [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - J. Bláha [-] (46. Z. Peroutka [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hojda [-] , D. Lešek [-] - M. Lucák [-] , M. Hoang [-] (74. D. Soupír [-] ) , V. Černý [-] , A. Vlček [-] , T. Souček [-] (46. J. Kalný [-] ) - P. Javorský [-] (89. M. Růžek [-] )

ŽK: 28. O. Kotrnoch , 37. M. Matas - 55. T. Korelus .
Hráči zápasu: V. Černý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 00:54

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: David Křížek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, máme kvalitnějšího kouče, ten zase něco vymyslí a body zůstanou doma. Sám bohužel budu muset fandit kvůli nemoci z domova.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů