3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2020 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka vyzněla lépe pro domácí


Branky


31

Lhota si doma v dohrávce 6. kola poradila s Černicemi a drží se nadále v první trojce. Oběma týmům se daří, Lhotě hodně střelecky a Černice mají velmi dobrou defenzivu. Proto jsou tito soupeři v horní polovině tabulky a tak se dalo očekávat velmi zajímavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční chyby obran nebyly potrestány

Čekání na první branku provázelo několik chyb na obou stranách obrany, které však útočníci nevyužívali. V 10. minutě se pokusil takové příložitosti využít Ondřej Kotrnoch, který se dostal k míči, jenž podskočil černickému Karlu Fürbacherovi pod nohou a následné zakončení vytěsnil hostující Václav Bouzek  na rohový kop. I na druhé straně se činil brankář po chybě obrany. V 18. minutě se lhotský Tomáš Štverák dlouho rozmýšlel s nahrávkou brankáři, až přihrávku pokazil, míč vybojoval hostující Jan Peterka, nepřesně vyzval Jana Mastného, když tento záměr vystihl domácí brankář Jan Rojík a k následné dorážce se chystal Tomáš Hrach, jemuž však reflexivně pod nohy znovu skočil Rojík

Ve 31. minutě se k odkopu od branky postavil Štverák, jehož dlouhý míč prodloužil hlavou Jakub Záhrobský na Martina Švehlu, který posunul na nabíhajícího Jirku Eliáška a ten dloubancem kolem brankáře otevřel skóre zápasu. Lhota držela více míč a Černice se snažily do vápna dostávat za pomocí centrů. Ty nejnebezpečnější však sklízel do svých rukavic Rojík. Před poločasovým hvizdem ještě stihl Ondřej Kotrnoch přenést míč na pravou stranu, kde si jej převzal Martin Matas, vyměnil si ho ještě jednou s Kotrnochem a následně z malého vápna uklízel vedle brankáře - 2:0.

Lhota si výhru pohlídala

Na hřišti se dlouho po přestávce nic zajímavého nedělo. Nebezpečné fauly byly potrestány žlutými kartami, ale z následných volných přímých kopů se nic neurodilo. Až v 59. minutě natáhl krok černický Jakub Müller, který vyslal nikým nehlídaného Peterku, který však postupoval s míčem pomalu a jeho střela byla obránci zablokována. Následná dorážka Patrika Egera pak už bránu neohrozila. A za 3 minuty přišel trest. Štverák vystihl chybu při přechodu černických hráčů do útoku, podíval se a přesně vyzval středem nabíhajícího Eliáška, který utekl obraně a klidil na 3:0.

Černicím se útočné akce nedařily. Scházela jistota při přebírání míče a s přesností v přihrávce to nebylo ono. Avšak v 75. minutě se z ničeho nic řítil na branku domácích Eger, který si obhodil mimo vápno vyběhnutého golmana Rojíka, ale ten ho následně fauloval a byl odměněn žlutou kartou - naštěstí pro něj jej za ním zajišťovali jeho obránci. Následný pokus Fürbachera přeletěl i ochranou síť za bránou. Závěr zápasu už s fotbalem neměl moc společného, myla to spíš nakopávaná a i když měly Černice územní převahy, nic nebezpečného si nevytvořily.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, kapitán hostů: Dneska děs a bída. Možná to mohlo vypadat jinak, kdybychom za bezbrankového stavu potrestali chyby soupeře. Ale byli jsme bezzubí a Lhota naopak naše ztráty a chyby trestat dokázala. S výkonem jaký jsme předvedli se uspět nedá.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - M. Švehla [-] , T. Štverák [-] (64. M. Varga [-] ) , M. Matas [-] (89. D. Fikerle [-] ) , J. Eliášek [-] (84. V. Sulek [-] ) , P. Kalabza [-] (89. M. Šindelka [-] ) , O. Kotrnoch [-] , J. Kohout [-] , P. Suda [-] , J. Horník [-] , J. Záhrobský [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - M. Vít [-] , P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] (46. M. Pinc [-] ) , K. Fürbacher [-] - P. Eger [-] (75. M. Chvojka [-] ) , J. Mastný [-] (75. P. Toman [-] ) , J. Müller [-] , P. Pechek [-] (67. E. Eger [-] ) - J. Peterka [-] , T. Hrach [-] (67. M. Hohlberger [-] ) -

ŽK: 76. J. Záhrobský , 76. J. Rojík , 90. V. Sulek - 51. P. Mlnařík , 58. K. Fürbacher , 74. J. Mastný , 78. E. Eger , 90. V. Bouzek .
Hráči zápasu: J. Eliášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Tady očekávám vyrovnaný zápas se spoustou gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích