3:1
(1:1)
26. D. Míka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov doma opět vyhrál a posouvá se výše tabulkou


Branky


10. J. Malík , 66. F. Copák , 90. O. Rottenborn - 26. D. Míka (p.)
29

Chotíkovští nedokáží venku bodovat a tento zápas nebyl výjimkou. Tlumačov si vědom způsobu hry hostů, se i nepříznivému počasí lépe přizpůsobil a dokázal utkání ve druhém poločasu překlopit na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnání se začínalo od nuly

Tlumačov je na svém hřišti silný a v nepříznivém počasí je mezi Českým Lesem a Šumavou zřejmě ještě silnější. Také se jako první v zápase prosadil. Mezi střelce se v 10. minutě zapsal stoper Jakub Malík. Domácí hráli jednoduše, zato Chotíkov chtěl kombinovat. Nicméně v nepříznivém počasí to pro něj nebylo jednoduché. Po pětadvaceti minutách hry se ale na hosty usmálo štěstí v podobě pokutového kopu, který následně proměnil jejich kapitán David Míka. A začínalo se zase od nuly, i když se konec poločasu už jen dohrával.

Důraznější tým vyhrál

Druhá polovina zápasu vyzněla celkově lépe pro domácí, kteří byli důraznější, agresivnější a svého soupeře přehrávali jednoduchou hrou s vysokými míči. V 66. minutě se prosadil František Copák, který se v závěru za dva žluté fauly nechal vyloučit a oslabil tak Tlumačov do posledních minut. Hosté početní výhody nevyužili, naopak domácí z další rychlé akce završili skóre na 3:1, když přesně zamířil Ondřej Rottenborn, a bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč domácích: Zápas s Chotíkovem byl od nás opět velmi bojovný a podali jsme týmový výkon. Hráli jsme opět to, co nám řekl trenér... Počasí nám moc nepřálo, byla zima, pršelo a kombinační fotbal k vidění moc nebyl. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, Chotíkov toho moc nepředvedl. Jsem rád, že jsme to zvládli jako tým a budeme konečně hrát v horní polovině tabulky.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér hostů: Všechny venkovní zápasy prohráváme ve druhých poločasech. V prvním se držíme pokynů, ale po přestávce nedokážeme na naše výkony navázat. Navíc hrozně lehce inkasujeme a nemáme sílu pak se zápasy něco dělat. Domácí nás přejeli v bojovnosti, agresivitě a ukázali, jak málo fotbalovosti stačí k získání třech bodů.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - D. Žák [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , L. Leitl [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] , D. Kobes [-] (73. M. Tesař [-] ) , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (87. O. Rottenborn [-] ) , K. Hamor [-] (73. J. Korelus [-] )

FC Chotíkov 1932
T. Pfleger [-] - M. Míka [-] (62. L. Vlk [-] ) , K. Klepal [-] , J. Vild [-] , J. Huml [-] (83. A. Forman [-] ) , J. Vlk [-] , M. Rubricius [-] (69. M. Lopata [-] ) , M. Prais [-] , D. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 81. F. Copák - 62. J. Huml , 62. P. Kučera , 78. J. Kluska ml. , 88. A. Forman . ČK: 86. F. Copák .
Hráči zápasu: J. Malík .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: remíza

V Tlumačově se hraje těžko. Domácí hrají jednoduchý silový fotbal. Rozhodnou penalty

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích