0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk i přes hrozbu penalty vyhrál


Branky


28

Bolevec má z důvodu rekonstrukce svého areálu nevýhodu (ne)domácího hřiště a tentokrát se utkání s Nepomukem odehrálo v Nýrsku. Prostředí nakonec více vyhovovalo hostům.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec byl v jednom kole

Nepomuk hrál od začátku velmi dobrý silový fotbal, díky němuž se dokázal třikrát prosadit. Do střeleckých statistik se ve 14. minutě zapsal Tomáš Voráček, který umisťoval hlavou. Další branku za hosty vstřelili z rychlých akcí ve 30. minutě David Šmíd a o osm minut později se prosadil také Antonín Viktora. Bolevec na jejich zásahy nedokázal odpovědět, a to ani ve 33. minutě, kdy domácí neproměnili nařízenou penaltu, která orazítkovala pouze břevno. To byla pravděpodobně ona podtržená stolička v tomto zápase pod psychikou domácích.

Nepomuk už jen dohrával

Druhý poločas byl ze strany hostů takticky dohráván. Soupeře do vážnější šance nepustili a sami ohrozili branku je minimálně. Na světelné tabuli se tak do závěrečného hvizdu už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář domácích: K prvnímu "domácímu" zápasu proti Nepomuku jsme čekali těžký souboj a to se také potvrdilo. Soupeř hrál důrazný silový fotbal, na který jsme první poločas nenašli recept. Druhý poločas se hrál otevřený fotbal nahoru-dolů na obě strany, který se musel nezaujatému divákovi líbit. Gratuluji Nepomuku ke třem bodům a zároveň za tým děkuji Nýřanům za možnost odehrát zápas na jejich výborně připraveném hřišti.

FK Nepomuk
Jiří Šámal, asistent trenéra hostů: Před zápasem jsme nabádali hráče s tím, že i když jsme minulý zápas s Bolevcem vyhráli velkým rozdílem, nový zápas začíná za stavu 0:0 a aby nic nepodcenili. A musím pochválit všechny hráče, že v nové sezóně hrají jako tým.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Toman [-] , P. Greif [-] (46. K. Loula [-] ) , J. Hibler [-] , M. Pelnář [-] , T. Lešek [-] , D. Vávra [-] (89. F. Vetešník [-] ) , M. Bublík [-] , P. Winkelhöfer [-] (46. M. Zítek [-] ) , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (78. P. Panc [-] ) , D. Šmíd [-] , M. Kašpar [-] (68. P. Váňa [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (78. M. Baran [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (87. M. Skala [-] ) , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-] (87. M. Berkovec [-] )

ŽK: 17. M. Bublík , 34. J. Hibler , 45. J. Körner , 81. K. Loula - 84. J. Ticháček .
Hráči zápasu: J. Kozák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šálková Helena - KRAČMER Marek, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Řekl bych, že Bolevec prodá svoje zkušenosti a vyválčí 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza