J. Minařík 25.
J. Mihál 68. (vl.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

J. Minařík 25.
J. Mihál 68. (vl.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

23.08.2015 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Domácí v prvním zápase se štěstím zvítězili


Branky


25. J. Minařík , 68. J. Mihál (vl.) - 89. R. Mrenka
0

Hráči Tlumačova dokázali na úvod nového ročníku zvítězit. I s přispěním vlastního gólu zdolali tým Částkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minařík zajistil Tlumačovu vedení

Jistě každý fanoušek Tlumačova věřil, že v prvním zápase domácí zvítězí. Lépe ovšem zápas začali hráči Částkova, kteří mohli jít do vedení. Na centr z levé strany si naběhl útočník Jaroslav Boček a ranou z voleje rozezvučel brankovou konstrukci za zády Jiřího Touše. Poté ovšem udeřili hráči Tlumačova. Ve 25. minutě záložník Jan Minařík využil nepřesné rozehrávky soupeře a poslal domácí do vedení. To byla pro fotbalisty hostí studená sprcha a až do konce poločasu se k ničemu nedostali. Domácí už si šance také nevypracovali a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Nešťastný vlastní gól rozhodl o vítězství Tlumačova

Do druhé půle udělal trenér Částkova dvě změny ve snaze zvrátit průběh zápasu. Hosté hráli o něco aktivněji, ale paradoxně inkasovali. Centr z levé strany si v 68. minutě do branky nešťastně srazil Jakub Mihál, brankář David Valenta nemohl ani zareagovat. Hráči Částkova i přesto zápas nevzdali a snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Opět je ale zastavila branková konstrukce, neuspěl Pavel Hobza. Poštěstilo se jim až v závěru, kdy pouze kosmeticky upravil skóre střídající René Mrenka, který si ve vápně zpracoval míč, uvolnil se mezi dvěma obránci a přesně zakončil k tyči - 2:1. Po snížení ale už moc času nezbývalo, domácí si zápas pohlídali. Tlumačovští tedy v úvodním kole porazili tým Částkova, který bude po zápase jistě zklamaný.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Vyhrálo šťastnější mužstvo, my jsme šance měli, ale neproměnili. Dali jsme si smolný vlastní gól. Je to škoda, měli jsme na víc. Zápasu by podle mého názoru slušela remíza.

Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , J. Podestát [-] , L. Hruška [-] - J. Minařík [-] , M. Wolf [-] (80. M. Veselý [-] ) , Z. Bláha [-] - M. Frček [-] (46. T. Čadek [-] ) , J. Hruška [-] - M. Hruška [-]

TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - P. Flíček [-] , P. Hobza [-] , M. Krýsl [-] , J. Říha [-] - P. Jakubec [-] , L. Pernglan [-] (78. P. Sňozík [-] ) , J. Mihál [-] , L. Bydžovský [-] (46. A. Herout [-] ) - M. Trefilík [-] (46. R. Mrenka [-] ) , J. Boček [-]

Hráči zápasu: J. Minařík - R. Mrenka .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Komanec Petr - MAROUŠEK Karel, KAFKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.