5:2
(3:0)
64. J. Pikl
73. M. Trejbal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si domácí půdu pohlídaly


Branky


4. J. Janouškovec , 21. J. Nauš , 45. M. Forman , 68. V. Vrzal , 87. R. Květoň - 64. J. Pikl , 73. M. Trejbal (p.)
0

Doma se dařilo v rámci jedenáctého kola Horažďovicím, které přivítaly Chodský Újezd. Už o půli vedly 3:0, díky konečnému skóre 5:2 pak berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Horažďovice si v rámci jedenáctého kola na domácí půdě dokázaly vybojovat náskok už v rámci první půle. Skóre otevřel už ve čtvrté minutě Jiří Janouškovec a poslal tak domácí do vedení. Na 2:0 navyšoval v první půli v jedenadvacáté minutě Josef Nauš a třetí gól domácího celku, jehož brána zůstala v průběhu první půle neohrožena, přidal v pětačtyřicáté minutě Michael Forman. Chodský Újezd měl řadu šancí, ale své šance využít nedokázal.

Tříbrankový rozdíl si domácí pohlídali

Ve druhé půli se k zakončení dostal konečně také Chodský Újezd. Ve čtyřiašedesáté minutě stáhl vedení domácího celku na 3:1 Josef Pikl. Demotivační ránu hostům uštědřil následně o čtyři minuty později Václav Vrzal, který vrátil tříbrankový náskok domácímu celku. Martin Trejbal přiblížil Újezd domácímu celku na dvě branky opět ve třiasedmdesáté minutě, ale Horažďovice na tříbrankovém rozdílu trvaly, a tak Rudolf Květoň upravil v sedmaosmdesáté minutě na konečných 5:2 pro domácí celek, který tím bere tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: "První poločas jsme nedali pár šancí a oni dali tři góly, ještě nás několikrát zachránil gólman při několika tutovkách. Ale po chybách jsme dostali tři góly, a to už bylo vlastně rozhodnutý. Do druhého poločasu jsme šli, měli jsme víc šancí na vyrovnání, na otočení, ale jak jsme snížili na 3:1, tak vzápětí jsme dostali na 4:1, a to už nás položilo."



Sestavy


FK Horažďovice
D. Macoun [-] - V. Vrzal [-] , J. Forman [-] , T. Greger [-] - R. Květoň [-] , T. Jůda [-] , J. Sova [-] - M. Forman [-] (56. J. Boček [-] ) , J. Nauš [-] (86. O. Stulík [-] ) - M. Šafanda [-] (56. M. Boř [-] ) , J. Janouškovec [-] (86. M. Šašek [-] )

TJ Chodský Újezd
R. Benda [-] - M. Beneš [-] , P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] (74. J. Zivčák [-] ) - J. Pešta [-] (74. P. Mikota [-] ) , M. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] (87. D. Martínek [-] ) - P. Pikl [-] - A. Kurčík [-]

ŽK: 72. D. Macoun , 75. J. Forman , 89. O. Stulík - 32. M. Trejbal .
Hráči zápasu: J. Janouškovec - J. Pikl .
Místo: Horažďovice. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Ruda Daniel - DUDA Václav, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.