Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovští diváci viděli opět velký obrat, tentokrát ale v neprospěch svého týmu. Krásno zůstává neporaženo


Branky


0

Favorit z Krásna v první půli ztrácel a v jednu chvíli prohrával už 0:2. Poté ale zabral a na konci poločasu mohl být poměrně spokojený, když se na zkušený Spartak dotáhl na rozdíl jedné branky, v poměru 3:2 pro Chodov. Ve druhé půli už ale dokázali hosté využít své kvalitativní a především týmové převahy a vícemistrovský Chodov dokázali díky dvěma zásahům porazit. Bylo to opravdu těsné, ale stačilo to. Chodov přišel o velmi nadějné vedení a na boj o první příčky už celkem výrazně ztrácí a musí zabrat. To Krásno se díky zaváhání Olovských po dnešním dni úplně osamostatní na hrotu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno začalo špatně, ale do hry ho vrátily chyby brankáře

Domácí začali dobře, a rozhodně si od začátku odhodlaně šli za třemi body. Soupeře mírně přehrávali a vytvářeli si šance. Krásno nehrálo špatně, ale zkrátka muselo vyčkat, až se předvedou domácí. Ti začali dobře a zanedlouho z toho byla první branka. Tu má na svědomí ale brankář Krásna, kterému zápas také příliš nevyšel. Podběhl centrovaný balón, který přes něj přistál přímo na hlavě Jana Klášterky, který měl před sebou už jen odkrytou branku. Nezaváhal, rozvlnil síť a otevřel skóre zápasu. Ale dále hráli s balóněm spíše domácí. Vytvořili si opět několik šancí a chvíli poté už se to opět povedlo. Lubomír Machala se prezentoval nádhernou umístěnou střelou, která poslala jeho tým už do dvoubrankového vedení. Poté se k nějakým ještě spíše nevýrazným šancím dostali takké hosté, ale domácí srazily chyby gólmana a dvakrát v krátkém sledu toho dokázali hosté využít k vyrovnání. Lukáš Šereda snižoval nejprve v jedenatřicáté minutě, a hádejte, kdo rozjásal hostující fanoušky o čtyři minuty déle? Asi se divit nebudete, když Vám prozradím, že to byl znovu hráč minulého kola, Lukáš Šereda. Na jeho druhý zásah ale stačili do konce poločasu domácí ještě bleskurychle odpovědět. Ihned se vrhli do protiútoku a opět jim pomohla velká hrubka brankáře. Ten nepochopitelně vyběhl pryč z branky, ještě k tomu do strany hřiště a Břetislav Benda měl snadný úkol. Gólman stál asi deset metrů od něj a on v klidu poslal alón do prázdné brány. Nakonec si vedení po první půli tedy domácí udrželi, ale stálo je to ještě hodně úsilí.

Utkání rozhodla poslední minuta zápasu a další chyba gólmana

Ve druhé půli už tlačilo spíše Krásno, které prostřídalo a muselo dotahovat. Hosté začali ale opravdu skvěle a sotva sudí hvízdl do píšťalky na znamení úvodu druhé půle, hosté už, zásluhou zkompletování hattricku Lukáše Šerdy, vyrovnali. A poté už se jen bojovalo o rozhodující branku. Krásno bylo poněkud aktivnější a vytvářelo si asi více šancí. Abychom gólmany dnes jen nekritizovali, musíme podotknout, že gólman Skalický, i když svůj tým v první půli příliš nepodržel, ve druhé zaznamenal minimálně dva důležité zákroky. Nakonec ale přeci jen rozhodla jeho hrubka. Už se zdálo, že zápas půjde do penaltového rozstřelu, nikdo se nemohl prosadit a síly už docházely. Ale v poslední minutě utkání se odhodlal k, poměrně chybému, střeleckému pokusu Tomáš Pinc, který však přesně trefil stojícího brankáře. Už se zdálo, že gólman Skalický míč drží a vše je v pořádku, ale poté mu nějakým zázrakem propadl za jeho záda a bylo hotovo. Bylo to utkání brankářů, ve kterém ale o jednu chybu více udělal ten domácí a to rozhodlo. Tři body tak bere favorizované Krásno.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Po první půli jsme vedli 3:2 a obě mužstva předváděla podle mě přijatelnou hru. My jsme byli na soupeře dobře připraveni, ale brankář nás vysloveně moc nepodržel a prohráli jsme. Ono, když za tři utkání obdržíte jedenáct branek, tak můžete jen těžko vyhrávat, tak dobrý útok opravdu nemáme. Více k tomu nemám ani co říci. Bohužel, sezónu musíme odehrát s tím, co máme, takže se nemůžeme ohlížet, jak to mohlo dopadnout, kdybychom měli ještě něco více, zkrátka musíme jít dál a zkoušet to znovu a znovu.

TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Byl to těžký zápas proti kvalitnímu soupeři, ve kterém jsme museli bojovat navíc ještě s obrovským vedrem, které nás vysilovalo. Já myslím, že za nás rozhodla zápas lavička, tedy střídající hráči, kteří ve druhé půli hru velmi oživili. A poděkovat bych chtěl brankáři, který nás ve druhé půli velmi podržel.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
J. Skalický [-] - P. Macák st. [-] , P. Macák ml. [-] (83. J. Pojar [-] ) - J. Pinc [-] , J. Frána [-] (61. V. Dučinský [-] ) - L. Machala [-] - B. Benda [-] , J. Smolka [-] , M. Boči [-] (50. J. Jiroušek [-] ) , L. Janoušek [-] (46. P. Jankovský [-] ) , J. Klášterka [-] (75. V. Dolejš [-] )

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Trnka [-] (46. J. Masopust ml. [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , V. Kvapil [-] (88. J. Husák [-] ) , P. Michalec [-] - P. Poplštejn [-] , M. Kvapil [-] , L. Šereda [-] , W. Lorenz [-] - J. Drška [-] (70. T. Pinc [-] ) , K. Václavík [-] (61. M. Bari [-] ) -

ŽK: 75. P. Macák st. , 88. J. Pinc .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.