Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno zdrtilo Baník Union a jde zpět do čela , Šereda nedohrál, ale trefil se stejně


0

Poté, co Staré Sedlo zaváhalo v utkání s Jindřichovicemi, využilo Krásno své příležitosti a jasně porazilo Baník Union. I přes to, že největší kanonýr Baníku Krásno, Lukáš Šereda, byl ve dvacáté třetí minutě vyloučen a domácí museli dohrávat v deseti, porazili Nové Sedlo 6:2. Novému Sedlu se zatím příliš nedaří a potvrdilo se to i v tomto utkání, kde si na něm Baník doslova smlsnul i přes početní nevýhodu. Sedlo tak i přes výhodu jednoho zápasu oproti Poříčí, Lomnici, nebo Oloví, zůstává po další porážce až ve druhé polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šereda si dnes dlouho nezahrál, přesto Lišku prostřelil

Na gól se dlouho čekat nemuselo, už po třech minutách se prosadil Matěj Kvapil, a dal tak jasně najevo, kdo bude v totmo utkání držet taktovku a dirigovat tempo hry. Krásno svého soupeře jednoznačně přehrávalo a nedávalo mu téměř žádné šance. Už o chvíli déle se trefil také Lukáš Šereda, který na sebenenechal dlouho čekat a vsítil tak už svůj jedenáctý gól sezóny. Poté ale přišel první dílek do skládačky k tomu, co velkou část diváků hodně zajímá. Lukáš Šereda odkopl zbytečně balón od místa rozehrání a za zdržování vyinkasoval žlutou kartu. Na to však domácí ještě rychle zapomněli, když ve dvacáté minutě zvyšoval na 3:0 Petr Michalec. O chvíli později, tedy ve třiadvacáté minutě však Lukáš Šereda nepříjemně zajel do protihráče a dostal druou žlutou kartu. Musel tak předčasně odejít do sprch a svůj tým tak oslabil nejen o jednoho hráče, ale také o největšího kanonýra. Krásno to paradoxně ale vůbec nijak neomezilo a dále si hrálo svou hru. Zvýhodnění hosté se tak nestačili divit svým očím, co s nimi oslabený soupeř provádí. Ve třicáté minutě pak po individuální akci zvýšil na 4:0 hrotový útočník Roman Schlossbauer ml., čímž vyvrátil jakékoli pochyby o svém týmu, který hrál v tu chvíli v deseti. Roman je obránce, ale protože v současnosti není zrovna v nejlepší formě, nasadil ho kouč na hrot útoku a to se ukázalo, jako velmi dobrý tah. Protože už o chvíli později Roman Schlossbauer ml. svou akci zopakoval, opět to vzal na sebe, obešel několik hráčů a zvýšil na 5:0. Nové Sedlo se nestačilo ani rozkoukt a před druhou půlí prhrávalo s oslabený soupeřem o pět branek.

Nové Sedlo nadále ztrácelo, ale konečně se prosadilo

I ve druhé polovině utkání byli domácí lepší, avšak Nové Sedlo se výrazně zvedlo a jejich převaha už nebyla tak markantní. Stále však Krásno drželo více balón a nejspíš si i vytvářelo více šancí. Přesto v sedmašedesáté minutě po dobré střele snížil Radek Rychna na 1:5 a na jeho povedený pokus dokázal o pět minut déle navázat také střídající Tomáš Tefr. Avšak domácí už neponechali nic náhodě, utkání si s přehledem ohlídali a v závěrečné desetiminutovce naví ještě přidal Matěj Kvapil šestá gól. Muž, který skóre na začátku otevřel, ho nakonec také uzavřel. Upravil na konečných 6:2 a tím tak definitivně stvrdil krásenskou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Měli jsme štěstí. Do čeho jsme kopli, to nám tam spadlo. Sice nám asi v pětadvacáté minutě vyloučili Šeredu a hráli jsme o deseti, ale my jsme vyhráli i ten mini-zápas, kdy jsme byli oslabení. Dnes se nám zkrátka dařilo a máme zasloužené tři body.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): K tomuto utkání se nejspíše ani nelze nijak vyjadřovat. Za sebe, jakožto trenéra, mohu říct, že jsem ho dost podcenil. Na Krásno jsme si věřili, neboť jsme zajížděli téměř v plné sestavě. Bohužel jsem to celé poskládal špatně, což bylo zásadní. Zápas se od začátku vyvíjel úplně špatně a o půli už jsme prohrávali 0:5. O poločase jsme zahýbali sestavou a řekli si, že odejdeme s hlavou nahoře. Myslím si, že se nám to i podařilo. Kdybychom nastoupili od začátku takto, tak věřím že 3 body uděláme. Hold, chybami se člověk učí, musíme na zápas zapomenout a dát hlavy vzhůru. Teď nás čeká Lomnice a já pevně věřím že nám to vyjde .



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Masopust ml. [-] , V. Kvapil [-] , O. Pikal [-] , P. Michalec [-] (59. R. Trnka [-] ) - L. Ruppert [-] (50. W. Lorenz [-] ) , M. Kvapil [-] , L. Šereda [-] , P. Poplštejn [-] - K. Václavík [-] (75. J. Drška [-] ) - R. Schlossbauer ml. [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák st. [-] (53. T. Tefr [-] ) , M. Kubelka [-] , D. Patera [-] - J. Němeček [-] (46. D. Matejka [-] ) , K. Farkaš st. [-] , R. Rychna [-] , V. Rádl [-] - K. Farkaš ml. [-] , P. Kiss [-] (46. D. Ramirez [-] ) -

ŽK: 16. L. Šereda , 21. L. Ruppert , 43. P. Michalec , 44. V. Kvapil - 63. M. Kubelka . ČK: 23. L. Šereda .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.