2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baník veze z Hostouně zlaté dva body


Branky


71. D. Jansa , 78. D. Viduna - 18. M. Bok , 62. D. Varyš
2

Lubnou čekala na úvod soutěže velmi ostrá prověrka. Fotbalisté Baníku zajížděli na horkou půdu do Hostouně, kde je čekal kvalitní domácí celek Sokola. Hned v prvním kole se ale stalo velmi zajímavé překvapení, když svěřenci trenéra Vopata urvali velmi cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Lukáše Horníčka, ohlas trenéra Hostouně z webových stránek Sokola.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: Vstup do soutěže se nám tradičně nezdařil. Soupeř pozorně bránil a chodil do rychlých brejků. My jsme se těžko a kostrbatě dostávali do koncovky. Když už jsme se dostávali do pořádného tlaku, tak nám frnkli a bylo to 0:2. V závěru jsme prostřídali, vystupňovali tlak… To však vedlo pouze k vyrovnání. Víc jsme nestihli.

TJ Baník Lubná
Mário Bok, záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme hrát ze zabezpečené obrany a vyrážet do rychlých protiútoků. To se nám dařilo a dostali jsme se ještě v prvním poločase do vedení. Ve druhé půli jsme odskočili už na rozdíl dvou branek. Poslední půl hodinu nás soupeř zatlačil a ze svého tlaku vytěžil snižovací branku a následně i vyrovnání. Do konce zápasu se ale skóre už nezměnilo a v penaltovém rozstřelu jsme urvali bodík navíc. Podali jsme týmový výkon a po taktické stránce jsme utkání zvládli skvěle. Odměnou nám jsou dva body z horké půdy silného soupeře.



Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - O. Křižka [-] (70. R. Linc [-] ) , M. Balej [-] (70. M. Hlaváček [-] ) , S. Katolický [-] , V. Prošek [-] - M. Dědeček [-] , A. Hofman [-] , D. Fábry [-] (22. D. Viduna [-] ) , T. Bureš [-] , M. Kratochvíl [-] (62. D. Jansa [-] ) - M. Brandl [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Kříž [-] , T. Černý [-] , J. Černý [-] , L. Brabec [-] - R. Henzély [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] - A. Trejbal [-] , D. Varyš [-] , J. Bařtipán [-] (79. P. Košťál [-] )

ŽK: 39. A. Hofman , 63. D. Viduna , 66. D. Jansa , 82. M. Hlaváček - 41. J. Bařtipán , 53. A. Trejbal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MBOUSSA Matthieu - PETÝREK Václav, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích