3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim dál útočí na první Klíčany, když v těžkém zápase porazila Kosoř


Branky


11

Velim - Domácí fotbalisté mají na vlastním hřišti zatím stoprocentní bilanci, kterou nepokazila ani Kosoř, která ale po bodech sahala až do poslední chvíle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvlěý úvod domácích pokazila chyba a snížení

Velim měla parádní vstup do utkání. Brzy se ujala dvoubrankového vedení. Nejprve se v 8. minutě trefil Dudek 1:0. O tři minuty později se do statistik zapsal i nechytatelnou střelou Víšek - 2:0. Vedení mohlo být ještě vyšší, ale své šance neproměnili Jícha a následně Dudek. Do toho navíc přišla zbytečná chyba ve středu pole, kdy domácí váhali dlouho s rozehrávkou a Nehoda samostatný únik zakončil gólem - 2:1 Hra se vyrovnala, ale domácí mohli vedení znovu navýšit, ale Záhora a ani Jícha opět neproměnili. 

O výhře Velimi rozhodl Michálek

Aktivněji vstoupili po změně stra ndo hry hosté, kteří byli více na míči a hodně domácí obraně zatápěli. Jejich snaha vyvrcholila v 70. minutě, kdy se po další chybě na straně domácích dostal k míči Freit a srovnal - 2:2. Domácí ale opět přepli otáčky. K tomu přispělo i velké množství standardních situací, když se po jednom ze závarů trefil v 77. minutě Michálek - 3:2. Kosoř poté hrála velice jednoduchý fotnal, nakopávala míče a snažila se dostat do tlaku, ale domácí obrana bránila již pozorně a soupeře do šance nepustila. 



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert: "Po perfektním začátku jsme se brzy dostali do dvoubrankového vedení. Hosté byli prvních patnáct minut na ručník, měli jsme ještě další dvě šance. Pak přišla ale naše chyba ve středu pole a váhání s rozehrávkou, čehož Kosoř využila. Místo toho, aby to bylo 3:0, to bylo 2:1. Poté se hra vyrovnala, ale byli jsme to přeci jen my, kdo měl další dvě slibné šance, které Záhora ani Jícha neproměnili. Druhá půle začala aktivní hrou hostů, byli více na míči a hodně nám zatápěli. Navíc jejich snaha vyvrcholila po naší chybě a střídající Freit vyrovnal. Vyrovnání hostí nás paradoxně nakoplo, chtěli jsme v posledním zápase před nucenou pauzou zvítězit. Opět jsme začali být nebezpečnější, měli tam poměrně dost závarů a z jednoho takového se trefil Michálek a vrátil nám vedení. Posledních deset minut bylo hodně vyhecovaných, Kosoř se jednoduchými nákopy snažila dostat do tlaku, ale my už ji do žádné šance nepustili. Těžký zápas s běhavým soupeřem, který chtěl hrát fotbal. Přesto jsou tři body pro nás zasloužené , i když hra kromě prvních patnácti minut drhla. Měli jsme daleko více brankových příležitostí."




Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - J. Dudek [-] , J. Jícha [-] , D. Nejedlý [-] (82. T. Němec [-] ) , V. Kopáček [-] (70. T. Suchý [-] ) , T. Michálek [-] , P. Víšek [-] , O. Martikán [-] , L. Seifert [-] , J. Petrů [-] , D. Záhora [-]

Kosoř
V. Blahovec [-] - K. Kratochvíl [-] (64. J. Petržílka [-] ) , A. Janoušek [-] (64. T. Freit [-] ) , M. Nehoda [-] (77. D. Višvader [-] ) , P. Stejskal [-] , J. Hrubý [-] , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , M. Šácha [-] , J. Skřivánek [-] , P. Růžička [-] (64. J. Slunéčko [-] )

ŽK: 89. J. Jícha , 92. T. Němec - 89. T. Freit .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Druhá Velim si se soupeřem ze středu tabulky hravě poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích