Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nové Cerekvi se body dělily


5

Report zaslal Lukáš Filínský. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli odpoledne přijel Plačkov na půdu Nové Cerekve. Začátek utkání začal lépe pro domácí, kteří si vyvinuli tlak. Plačkovu se hra vůbec nedařila, čehož domácí využili v 35. minutě, kdy se k odraženému míči dostal M. Kubánek a střelou z voleje nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 1:0. O pět minut později se domácí radovali podruhé, kdy se ve skrumáži odrazil míč k T. Vodičkovi a ten poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. 

Hosté po přestávce srovnali

Do druhého poločasu šli Plačkovští s odhodláním něco s výsledkem udělat. Zlepšila se celá hra i kombinace a Plačkov se mohl radost z gólu v 64.minutě, kdy F. Dobrovič tváří v tvář hlavou přehodil vyběhnutého gólmana - 2:1. Tento gól hosty nakopl a hostům se podařilo v 72.minutě vyrovnat, kdy po faulu na O. Kubů si naběhl na centr z přímého kopu V. Ganobjak a hlavou nedal domácímu gólmanovi šanci - 2:2. Domácím se hned o minutu později podařilo odpovědět, když se k odraženému míči dostal V. Plášil a z voleje poslal domácí znovu do vedení - 3:2. Hostům se ale podařilo vyrovnat v 79.minutě, kdy se kopal rohový kop a míč se odrazil k V. Krejčímu, kterému se podařilo dostat míč za brankovou čáru - 3:3. V závěru se už nic nestalo a tak se oba soupeři mohli radovat z bodu. 



Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - R. Šebesta [-] , T. Trikal [-] , P. Beneš [-] , D. Doskočil [-] - V. Plášil [-] , M. Blažek [-] , P. Venkrbec [-] , P. Vaněček [-] - T. Vodička [-] , M. Kubánek [-]

TJ Sokol Plačkov
V. Němec [-] - O. Kubů [-] , L. Filínský [-] (80. J. Plíhal [-] ) , V. Ganobjak [-] , J. Kašpar [-] , T. Vrána [-] , R. Zemek [-] (55. V. Krejčí [-] ) , R. Štěpán [-] , M. Vašíček [-] , T. Huml [-] , F. Dobrovič [-] (88. T. Müller [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - SŮVA Jaroslav (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů