0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 13:30

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj zvítězil v Černicích


Branky


9

V rámci 7. kola se konalo další z mnoha plzeňských derby, které Městský přebor nabízí. Tentokrát se utkala rezerva Černic s Prazdrojem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nenabídl

Na hřiště Černic zavítal plzeňský Prazdroj. Do zápasu vstoupili lépe domácí. Měli více ze hry a většinou hráli na polovině soupeře. Vypracovali si nějaké šance, které ale dokázal pochytal skvěle chytající brankář hostů Kolařík. Ve 13. minutě obdržel žlutou kartu kapitán hostů Hyneš. Z důvodu zranění musel hřiště opustit kapitán domácích Kuncl a nahradil ho Miletínský. První poločas gól nepřinesl, ale blíže k němu měli domácí, kteří se spoléhali na to, že střeleckou smůlu protrhnou v druhém poločase.

Prazdroj strhl vítězství na svoji stranu čtyřmi brankami

Ve druhém poločase se postupem času hra více vyrovnala. Domácí se díky zodpovědné obraně hostů už do větších příležitostí nedostávali a se střelami ze střední vzdálenosti si dokázal Kolařík poradit. V 52. minutě poslal Prazdroj do vedení mladík Ranš. Žlutou kartu za faul obdrželi za domácí Mastný a Albl a za hosty Urban. Na 0:2 zvyšoval v 60. minutě Pavlíček. Třetí gól do sítě Černic dal kapitán Prazdroje Hyneš v 76. minutě. Čtvrtou a poslední branku Prazdroje dal Vachovec v 87. minutě. Prazdroj se tak výhrou proti Černicím posunul na 5. místo tabulky, má však ještě zápas k dobru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): Utkání jsme začali ofenzivně a většinu prvního poločasu jsme hráli na půlce soupeře. Měli jsme několik šancí, kterých jsme nevyužili, proto jsme doufali, že v druhé půli utkání rozhodneme v náš prospěch, bohužel jsme tlačili a soupeř dával z rychlých akcí laciné góly.

SK Roudná
Radek Hedvík (hráč): Domácí měli v první polovině více ze hry. V druhé půli se hra více vyrovnala a trpělivou a zodpovědnou hrou jsme domácí do velký šanci už nepouštěli a se střelami ze střední vzdálenosti si Kolařík poradil. My jsme naopak své šance využili a odvážíme zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - J. Sedláček [-] (60. M. Albl [-] ) , Z. Hacker [-] , K. Kuncl [-] (29. J. Miletínský [-] ) , M. Chvojka [-] , E. Eger [-] , P. Mastný [-] , M. Trnka [-] , P. Toman [-] , J. Vlk [-] , J. Pipaš [-] (55. J. Mastný [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Tureček [-] , T. Kratschmer [-] (55. M. Krýda [-] ) , J. Pavlíček [-] (85. A. Marochko [-] ) , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , J. Hostička [-] , R. Urban [-] , P. Kratochvíl [-] , R. Hedvík [-]

ŽK: 66. P. Mastný , 69. M. Albl - 13. P. Hyneš , 54. R. Urban .
Hráči zápasu: V. Kolařík .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - SMOLA Lukáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Ježek

Expert: Václav Klik
Tip experta: výhra domácích

Černice potvrdí bez problému roli favorita. Tipuji i hodně gólů na jejich straně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích