Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union vyloupil Lhotu


Branky


12

V rámci 5. kola zavítal ambiciózní tým Unionu do Lhoty, kde se utkal s tamním B týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 1:1

Začátek zápasu nabídl hlavně hodně nepřesností. Ani jednomu z týmů se nějak nedařilo, takže se hrál vyrovnaný zápas. První se trefili domácí, kdy ve 24. minutě po rohovém kopu sám na malém vápně hlavičkoval Timkovič a nemýlil se. Po gólu musel vynuceně střídat Hořánek a nahradil ho Jakoubek. Hostům se podařilo do poločasu vyrovnat. Ve 37. minutě po dlouhém autu a závaru se ve vápně nejlépe zorientoval Seidl a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1. 

Rozhodla poslední dvacetiminutovka

Druhý poločas začal opět vyrovnaně, ale postupně začali přebírat otěže zápasu hosté. V 71. minutě strhnul vedení na stranu Unionu střídající Ondra Jakoubek, který po přihrávce Pasichnyka z otočky prostřelil gólmana. Dvě minuty před koncem si domácí mysleli, že se jedná o ofsajd, protože pomezní ho i signalizoval, ale hlavní rozhodčí nechal hru správně pokračovat a Jakoubek se nemýlil. V poslední minutě si volný přímý kop z nějakých třiceti metrů vzal na starost Petr Kutný a tečovanou dělovou střelou pečetil výhru hostů. Union tak potvrdil svojí pozici na druhém místě za rezervou Rapidu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Měli jsme trochu problémy se sestavou, přesto jsme podali bojovný výkon, ale na body to bohužel nestačilo. Vhledem k průběhu hry je pro nás výsledek krutý.

TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí týmu): Od začátku se nám nedařilo, ale ani Lhota nevypadala jako ten silný tým z předchozích sezón, takže se v první půli hrál celkem vyrovnaný zápas. Inkasovali jsme po rohu, ale ještě do přestávky po závaru ve vápně soupeře vyrovnali. Přesto trenér nebyl s výkonem týmu spokojený a v šatně o přestávce to dal náležitě najevo. Zřejmě to zabralo, protože ve druhém poločase jsme byli lepším týmem. Na góly jsme si sice museli počkat až do posledních dvaceti minut, ale dočkali jsme se, dali jsme hned tři a zaslouženě si odvezli všechny tři body. Trochu nám to kazí zranění dvou hráčů, ale snad budou brzy fit.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] (60. M. Šoltys [-] ) - J. Brož [-] (46. O. Touš [-] ) , Z. Paul [-] , T. Diviš [-] , V. Sulek [-] , V. Křelina [-] , M. Drapák [-] , L. Novák [-] , I. Timkovič [-] , P. Nový [-] , J. Švík [-] (46. J. Humeník [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Seidl [-] , A. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - A. Pasichnyk [-] , M. Hořánek [-] (24. O. Jakoubek [-] ) , V. Chernyshev [-] , L. Klauber [-] (54. M. Haase [-] ) - D. Kalaš [-] (54. R. Niebauer [-] ) , P. Kutný [-] -

ŽK: 5. J. Švík , 90. P. Nový - 86. O. Jakoubek .
Hráči zápasu: O. Jakoubek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NEJDL Aleš (N), PRCÍN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Martin Hořánek
Tip experta: výhra hostů

Výhra Union, nečeká nás nic lehkého, Lhota má kvalitní tým a ještě hraje doma, ale o výhru se určitě popereme.

Tip: výhra hostů