Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby doma přestříleli Chotíkov B


Branky


15

Zápas, ve kterém se očekával velký boj, protože oba týmy byly před výkopem bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Vzhledem k důležitosti zápasu se čekala spíše opatrná hra s minimem šancí. To hned ve 3. minutě hosté vyvrátili, protože se z míče rozhodčího dokázal trefit Cirok. Přesně o deset minut později se po závaru ve vápně dokázal prosadit Lopata. Hned v zápětí dokázal na 1:2 snížit útočník Hrdlička. Ve 35. minutě odstoupil ze hřiště vinou zranění mladý Würtherle a nahradil ho ještě mladší Kolesa. Vše už nasvědčovalo tomu, že se do kabin půjde za stavu 1:2, ale ve 44. minutě se k přímému kopu postavil Kaprál a nádhernou střelou ho dopravil do sítě. Poločas tedy skončil 1:3 ve prospěch hostů.

V poslední minutě vystřelil domácím výhru Wočadlo

Po návratu na hřiště bylo vidět, že se v kabině domácích musely dít velké věci, protože Vodní stavby byli živější a hostům docházeli síly. V 63. minutě snižoval na 2:3 Kolář. O deset minut později srovnal skóre zápasu svým druhým gólem Petr Hrdlička. Od té doby byli hosté pod velikým tlakem, kterému nakonec podlehli. V 90. minutě se totiž nepovedlo obránci hostí odkopnout míč, který se dostal ke Zbyňku Wočadlovi a ten v poslední minutě zápasu vystřelil Vodním stavbám první body. Naopak bez bodu tak zůstává rezerva Chotíkova, kterou čeká v příštím kole veledůležitý zápas s Hradištěm.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Pavel Kravčík (hráč): Zápas začal lépe pro hosty, kteří dokázali skórovat z míče rozhodčího a po závaru ve vápně. Třetí gól dali po krásné střele z přímého kopu. Za nás korigoval Hrdlička a poločas byl 1:3. Soupeř byl efektivnější. Druhý poločas byli vodníci živější a hostům docházeli síly. Dokázali jsme vyrovnat a ke konci se dostal Chotíkov pod velký tlak. Ten vyústil v rozhodující gól, při kterém se nepovedlo dobře odkopnout obránci hostí míč. Gól padl několik sekund před koncem.




Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Sinkule [-] - M. Mařík [-] , J. Větrovský [-] , M. Michálek [-] , J. Hubač [-] - M. Lochman [-] (80. P. Kravčík [-] ) , M. Gemov [-] , V. Kolář [-] (63. J. Fiala [-] ) , Z. Wočadlo [-] , M. Nolč ml. [-] (63. V. Kratochvíl [-] ) - P. Hrdlička [-] -

FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - L. Kaprál [-] , J. Kastl [-] , M. Lopata [-] (46. M. Prais [-] ) , O. Würtherle [-] (35. P. Kolesa [-] ) , M. Hauer [-] , D. Smutný [-] , D. Vacek [-] , D. Soukup [-] (85. P. Čech [-] ) , A. Cirok [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 49. P. Kolesa , 80. M. Prais , 81. D. Smutný .
Hráči zápasu: P. Hrdlička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - HOSNEDL Lukáš (N), MALATA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Dan Štěrba
Tip experta: výhra domácích

Domácí stejně jako my už musí a také myslím, že to zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů