M. Vachovec 60. (p.)
M. Ranš 82.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj dokázal doma překonat Lhotu


Branky


60. M. Vachovec (p.) , 82. M. Ranš
15

Na hřiště plzeňského Prazdroje zavítala v rámci čtvrtého kola Lhota B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Zápas začali aktivně hosté. Snažili se kombinační hrou dobýt pevnou obranu domácích. Postupem času si dokázali hosté vypracovat stoprocentní gólové šance, ale bohužel pro ně neokázali ani jednu z nich přetavit v gól. Ve 38. minutě museli domácí nuceně střídat a to hned dvakrát. Ze hřiště museli kvůli zdravotním problémům kapitán Hyneš Kratschmer. Nahradila je dvojce BrichcínKotka. Kvůli vynucenému dvojitému střídání museli domácí změnit taktiku a začali hrát více útočně. V prvním poločase gól diváci neviděli, protože hlavně hosté ze Lhoty nedokázali dostat balón do sítě. 

Dvěma góly ve druhé půli domácí zvítězili

Ve druhé půli se začala hra více vyrovnávat a zlobili už i domácí. Pomohla jim i nařízená penalta, kterou v 60. minutě proměnil Michal Vachovec a otevřel tak skóre zápasu. Po obdrženém gólu udávali tempo hry domácí a hosté odpadli. V 82. minutě pečetil výhru Prazdroje Matěj Ranš. Zápas se pak dohrával pozvolně a byl často přerušovaný nedovolenými zákroky. V posledních minutách už stihnul jenom rozhodčí rozdat pár žlutých karet a byl konec.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Antonín Dejmek (hráč): Hosté první půli tlačili a snažili se, ale naše obrana byla pevná. Po nuceném dvojím střídání jsme změnili taktiku a začali jsme hrát útočně. Pak už jsme dominovali a zaslouženě potvrdili vedení. Druhá půle byla naše.

TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Zápas jsme měli rozhodnout v 1.půli, kdy jsme byli jasně lepším týmem, ale své 100% šance jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme dostali gól z penalty a pak úplně odpadli. Za 2.půli jsme si nezasloužili ani bod a mohli prohrát i vyšším rozdílem. Gratuluji domácím.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Vachovec [-] , J. Pavlíček [-] , D. Urie [-] , M. Krýda [-] (60. M. Tureček [-] ) , T. Kratschmer [-] (38. F. Kotka [-] ) , M. Ranš [-] , P. Hyneš [-] (38. P. Brichcín [-] ) , R. Hedvík [-] , J. Hostička [-] , M. Tříska [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , T. Diviš [-] (75. O. Touš [-] ) , V. Křelina [-] , J. Langer [-] , L. Novák [-] , M. Cink [-] , J. Brož [-] (60. M. Juha [-] ) , M. Bečaver [-] , L. Nejdl [-] , P. Nový [-]

ŽK: 85. M. Ranš , 89. M. Vachovec - 14. L. Novák , 48. M. Cink , 52. M. Bečaver , 66. P. Nový , 85. Z. Paul .
Hráči zápasu: R. Hedvík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Votruba Jiří - DEJMEK Antonín (N), ŠOLTYS Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Dan Štěrba
Tip experta: výhra hostů

Vítězství hostů, prokážou více fotbalovosti než domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích