Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma nezaváhaly


Branky


9

Rezervní tým Moravských Budějovic dokázal zvítězit nad Třebenicemi 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Hned v 5. minutě dostal hostující Tomáš Ondráček prostor kousek za vápnem a jeho tečovanou střelu pod břevno vyrazil bravurně Tomáš Kyzlink na roh. V 7. minutě poslal z pravé strany centr do vápna Lukáš Sláma, ale Kamil Svoboda pálil těsně nad. V 15. minutě vstřelil branku Kamil Svoboda, ale ta nebyla uznána pro odmávaný ofsajd. V 17. minutě si mohl Kamil Svoboda spravit chuť, ale z úhlu trefil boční síť. Ve 23. minutě se tempo a tlak domácích hráčů začal stupňovat, jenže Libor Veselý prázdnou branku po všech možných odrazech netrefil. Ve 32.minutě se domácí "benfika" přeci jenom dočkala. Trestný kop kapitána Zdeňka Škody prodloužil do vlastní sítě Jaroslav Fiala - 1:0. Ve 36. minutě pelášil sám na branku hostí Josef Kosmák, ale byl velmi přísně zastaven praporkem pomezního. O minutu později si však pohrál s domácí obranou Libor Veselý a namazal Kosmákovi před prázdnou branku - 2:0. Ve 40. minutě ještě střílel nebezpečně Lukáš Sláma, ale těsně minul. Snížit mohli hosté do poločasu, po trestném kopu a závaru hlavičkoval těsně mimo Pavel Vrbka. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Hned tři minuty po změně stran utíkal Josef Kosmák sám na hostujícího brankáře Paláta, který míč vyrazil na roh. K exekuci rohu se postavil Zdeněk Škoda a posadil míč přesně na hlavu Libora Veselého - 3:0. Poté začaly hřiště zalévat provazy deště a fotbal se prakticky hrát přestal. To přineslo šanci na zdramatizování zápasu hostům. Ladislav Svoboda se zjevil za obranou domácích a v samostatném úniku se proti svému někdejšímu spoluhráči nemýlil 3:1. V 66. minutě prokázal svoji chuť do zápasu Libor Veselý. Na vápně se zbavil dvou obránců, ale mířil těsně mimo tři tyče. V 72. minutě se Libor Veselý dočkal své druhé branky. Nejlepší hráč na hřišti zachytil nevydařený odkop brankáře a bleskově mu poslal míč do sítě - 4:1. V 75. minutě mohl Libor Veselý dokonat hattrick. Po centru Maria Premara se pověsil do vzduchu a mířil přesně pod břevno. Bohužel mu radost zhatil sudí Vrzal, který odpískal nikým nesignalizovaný offside. To bylo od domácích fotbalistů v zápase všechno a prakticky jen čekali na závěrečný hvizd. V 89. minutě mohlo přijít snížení. David Holoubek si krásnou stahovačkou udělal na velkém vápně prostor, ale jeho následnou střelu na zadní tyč s námahou vyrazil na roh Tomáš Kyzlink. Z následného rohu se Třebenice přeci jen dočkaly. Mezi třemi obránci se do vzduchu pověsil Jaroslav Fiala a hlavou mířil přesně na zadní tyč - 4:2. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: Třebenice v minulém kole překvapivě zvítězily v Okříškách a v tomto zápase šlo vidět, že nešlo o žádnou náhodu. Soupeř byl nebezpečný, ale na naše skvělé mužstvo to dnes nestačilo.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - J. Kosmák [-] , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] , M. Premar [-] , L. Veselý [-] , J. Benda [-] , L. Sláma [-] , J. Dostál [-] , K. Svoboda [-] , J. Povolný [-]

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] , M. Filipec [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , L. Svoboda [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

ŽK: 32. J. Dostál .
Hráči zápasu: L. Veselý - L. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice jsou doma silné. Tým kolem kapitána Škody minulý týden překvapil a vyšlápl si na Rouchovany. Když si dám jedna a jedna dohromady, tak Budějovice doma na letišti Třebenice porazí. Kdybych si měl tipnout střelce tak za domácí se trefí Škoda, Buďa a za hosty Tomáš Ondráček.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích