Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma nečekaně porazily Rouchovany


Branky


9. M. Buďa , 11. J. Kosmák , 15. Z. Škoda , 79. M. Buďa , 88. M. Buďa - 49. Z. Holoubek , 56. P. Pachr
11

Rezervní tým Moravských Budějovic dokázal porazit Rouchovany překvapivě 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

První velkou šanci utkání měl Josef Kosmák. Ten se v 7. minutě krásně pověsil na centr Lukáše Slámy a hlavou orazítkoval spojnici tyče a břevna. O dvě minuty později šla domácí "benfika" do vedení. Mateo Premar přiťukl Miroslavu Buďovi a ten z dvaceti metrů mířil přesně k tyči - 1:0. Ve 12. minutě zahrozily Rouchovany Pachrem, ale ten mířil v úniku nepřesně. V 15. minutě domácí hráči navýšili vedení. Skoro ze stejného místa jako v prvním případě Buďa , mířil tentokrát Zdeněk Škoda přesně k opačné tyči - 2:0. V 17. minutě mohlo být ještě lépe ale Pavel Stark na zadní tyči těsně nedosáhl na centr Matea Premara. O minutu později se postavil k trestnému kopu Marek Holoubek a jeho tečovaná střela nadělala spoustu paseky v domácím pokutovém území. Ve 20. minutě to zkoušel z dálky opět Marek Holoubek, Tomáš Kyzlink byl však připraven. Další pološance přicházely na obou stranách, ale skóre se do poločasu již nezměnilo.

Domácí si výhru pohlídali

Rouchovany vlétly do druhé půlky daleko lépe než domácí a zaslouženě během deseti minut vyrovnaly. Nejdřive v samostatném úniku mířil přesně Zdeněk Holoubek a v 55. minutě Zdeněk Holoubek přiťukl míč Pachrovi a ten se štěstím srovnal na 2:2. V 72. minutě poté naše obrana přečkala další velkou šanci Zdeňka Holoubka. V 73. minutě přišel zlomový moment utkání. Hostům nebyla uznána branka nejlepšího hráče na hřišti Zdeňka Holoubka, pro předchozí faul a nevíc si hostující Holoubek přivodil při tomto momentu zranění, které mu znemožnilo v zápase pokračovat. Rouchovany tak musely dohrávat v deseti lidech a dlouho se neubránily. V 79. minutě byl ve vápně podražen Zdeněk Škoda a Miroslav Buďa se z puntíku nemýlil. V 86. minutě mířil Mateo Premar do poloodkryté branky nepřesně. Dvě minuty před vypršením řádné hrací doby unikal hostující obraně Josef Kosmák, který byl ve vápně opět podražen a Miroslav Buďa dokonal hattrick. Tečku za zápasem udělal aktivní Josef Kosmák, který v 90. minutě propálil brankáře - 5:2. Domácí béčko tak možná trošku překvapivě bralo všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: Naše béčko tak možná trošku překvapivě bralo všechny body.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - J. Dostál [-] , P. Stark [-] (46. J. Horecký [-] ) , J. Kosmák [-] , M. Premar [-] , L. Sláma [-] , Z. Škoda [-] , M. Buďa [-] , M. Šabatka [-] , J. Benda [-] , J. Povolný [-] (57. K. Svoboda [-] )

1.SK Rouchovany
T. Havelka [-] - P. Jelínek [-] , J. Michal [-] , M. Virgl [-] (72. J. Maša [-] ) , M. Fiala [-] , L. Ludvík [-] , P. Pachr [-] , J. Králík [-] , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] , R. Havelka [-]

ŽK: 18. M. Šabatka .
Hráči zápasu: M. Buďa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - DĚDEK Jiří, STEHLÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Budějovice jsou doma velice nebezpečné. V tomto utkání však budou tahat za kratší konec. Osa Rouchovan Holoubek-Furiš-Holoubek je hodně nebezpečná. Rouchovany si odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů