P. Levi 34.
P. Levi 55.
2:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2020 18:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vezou výhru z Šebkovic B


Branky


34. P. Levi , 55. P. Levi - 18. R. Dokulil , 22. K. Vostal , 32. P. Molák , 36. P. Molák , 71. R. Dokulil
10

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily Okříšky na půdě Šebkovic bez větších problémů 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

V souboji dvou rezervních týmů se utkaly Šebkovice s Okříškami. Šebkovice získaly v minulém kole svůj první bod v soutěži. Okříšky naopak měly jedno kolo vynucenou pauzu kvůli podmáčenému terénu. V minulé sezoně si Okříšky na svém hřišti proti Šebkovicím s chutí zastřílely a vyprovodily svého soupeře výpraskem 9:0. Šebkovice měly tedy Okříškám co vracet. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Ze začátku zápasu se oba celky zastřelovaly, a až v 18. minutě se poprvé rozvlnil síť za zády domácího Miroslava Kořínka zásluhou Romana Dokulil - 0:1. Hosté pak nadále pokračovali v útoku a ve 22. minutě se mohli zásluhou Karla Vostala podruhé radovat z gólů - 0:2. Hosté byli nadále při chutí a zásluhou Petra Moláka to bylo ve 32. minutě již 0:3. Domácí se na chvilku z hostujícího náporu oklepali a již ve 34. minutě snižoval na 1:3 poelmans Levi - 1:3. Ale hosté nechtěli připustit žádné drama a za další dvě minuty odskočili opět díky Petru Molákovi na rozdíl tří branek - 1:4.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli sice v 55. minutě svou druhou brankou v zápase snížil Poelmans Levi - 2:4. Domácí se sice ještě snažili zdramatizovat zápas, ale v 71. minutě rozhodl o třech bodech pro hosty Roman Dokulil - 2:5. Hosté jsou i nadále bez ztráty bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Hosté byli lepší směrem dopředu a vyvarovali se chyb v obraně. To se nám bohužel nepovedlo a zaslouženě jsme prohráli.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] (23. A. Pospíšil [-] ) - D. Bílek [-] , R. Černý [-] , J. Svoboda [-] , L. Štveráček [-] , P. Levi [-] , D. Večeřa [-] (67. L. Pecka [-] ) , J. Holčapek [-] , E. Pelckmans [-] (61. L. Říha [-] ) , L. Ryvola [-] , S. Zikmund [-] (83. M. Rybka [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - J. Dokulil [-] , P. Molák [-] (40. J. Kolbábek [-] ) , R. Dokulil [-] (75. D. Suchánek [-] ) , Š. Novotný [-] , J. Novotný [-] , T. Trnka [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (72. R. Salát [-] ) , F. Koreš [-] (53. D. Nejedlý [-] ) , M. Večeřa [-]

Hráči zápasu: P. Levi - R. Dokulil .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hraje se už v pátek, tudíž oba dva týmy budou mít možnost využít hráče z áčka. Záleží na sestavách obou týmů, kolik posil si z A týmu vezmou. I přesto volím výhru Okříšek.

Tip: výhra hostů