Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav otočila zápas z Chlístovem


Branky


12

Fotbalisté Vladislavi otočili zápas v Chlístově a po výhře 3:2 se vyšvihli do čela tabulky 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Šlágr kola byl k vidění v Chlístově, kde místní Slávia jako třetí celek tabulky přivítal druhou Vladislav, která nestratila ani bod a patří jí druhá příčka za Výčapy jen vinou horšího skóre. Také Chlístov ještě nepoznal hořkost porážky, ale čekal je naprosto nepříjemný soupeř. V minulé nedohrané sezóně zvítězila Vladislav na svém hřišti nejtěsnějším skórem 2:1. Samotné utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Domácí celek se svého soka nezalekl a hned v 8. minutě se ujali vedení, do kterého je dostal domácí kanonýr Roman Hruška - 1:0. Domácí borci byli nadále při chuti a ve 23. minutě se prosadil v Dobré formě hrající Pavel Špaček 2:0. Až tato branka nakopla hostující tým, který dokázal snížit ve 33. minutě zásluhou Martina Chalupi - 2:1. Hosté se tak dostali zpátky do hry a věděli, že ještě mohou zabodovat o slušný výsledek. 

Hosté v nastavení vydřeli výhru

Druhý poločas přinesl neúprosnou bitvu a domácí dlouho drželi hubený náskok. Jenže houževnatí hosté dokázali v 68. minutě zásluhou Jakuba Orálka vyrovnat na 2:2. Když už to vypadalo, že se budou body dělit přišla jedna z posledních akcí hostí, kterou v 92. minutě přetavil ve vítěznou trefu svou druhou brankou v zápase Martin Chalupa, který rozpoutal obrovskou radost v hostujícím táboře - 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Do utkání jsme vstoupili velice špatně a trvalo nám než jsme chytli zápasové tempo. Ve druhém poločase bylo jen otázkou času, kdy utkání otočíme což se nám nakonec povedlo. Kaňkou utkání je katastrofalni chování domácích hráčů , funkcionářů a diváků po skončení utkání.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , M. Mejzlík [-] (90. M. Granát [-] ) , T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , R. Hruška [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - L. Petz [-] , V. Paločko [-] , P. Otruba [-] , M. Chalupa [-] - M. Nevoral [-] , F. Macek [-] , J. Orálek [-] (90. M. Hort [-] ) , D. Veleba [-] - P. Vyletěl [-] (86. R. Veškrna [-] ) , O. Krátký [-] (60. P. Petz [-] )

ŽK: 5. F. Wortner , 75. P. Špaček , 85. M. Mejzlík , 88. M. Rygl - 76. L. Petz .
Hráči zápasu: M. Chalupa , J. Nejerál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - SVOBODA Marek, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další remízový zápas. Vladislav přijde smolně o výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů