Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Novosedly zlomily Číměř do poločasu, nakonec vyhráli 8:0


Branky


21

Číměř se v Novosedlech nedokázala popasovat s rychlou útočnou hrou domácích, když už po prvním poločase prohrávala 3:0 po brance Voldřicha, Mazance a Marsy. Ve druhé půli se výkon hostů příliš nezlepšil a domácí tak mohli přidat dalších pět branek, o které se postarali dvěma góly Marsa, který zkompletoval hattrick, druhým gólem Voldřich s Mazancem a Hrubý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: K zápasu s Číměří jsme nastupovali s velkými obavami, neboť máme tři zraněné plus jednoho dlouhodobě, Vohák byl na dovolené a dva v práci, ale hosté přijeli stejně nekompletní jako my, takže oba týmy měly pouze po jednom hráči na střídání. První větší šanci měly hosté, ale pak už hlavně hrál domácí tým. V první půlce se trefili Voldřich a Mazanec, když utekli svým obráncům a zavěsili. Na 3:0 dával Marsa hlavou. O přestávce jsme i přes třígolové vedení byli nervozní, neboť čtyři hráči hlásili zdravotní omezení a nevěděli jsme co vydržíme. Naštěstí se tyto obavy ukázaly jako liché a hned na začátku druhého poločasu zvýšil Marsa opět hlavou po rohu a za dvě minuty utekl Mazanec, položil si brankáře na zem a zvyšoval už na 5:0. Pak utekl Hrubý a znovu sám proti gólmanovi protrhl svoji střeleckou smůlu. Poté ještě vymetl šibenici Voldřich a v poslední minutě se znovu trefil Marsa, zkompletoval hattrick a podtrhl tím svůj skvělý výkon. Mně těší, že i přes tolik absencí jsme dokázali podat takový výkon a doufám, že i fanoušci si přišli na své. Klukům chci poděkovat za skvělou hru a snad nám to ještě nějaký čas vydrží.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Kypta [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - K. Michal [-] , M. Hladílek [-] (70. M. Škola [-] ) , L. Voldřich [-] , J. Mazanec [-] - J. Paluška [-] , P. Hrubý [-]

Číměř
P. Podolský [-] - P. Bena [-] , M. Drabík [-] , J. Drábik [-] , J. Feytl [-] , P. Hornek [-] , J. Kaiseršot [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Schramhauser [-] , M. Veith [-] , J. Zach [-] (43. J. Pánek [-] )

ŽK: 56. P. Kreim .
Hráči zápasu: J. Marsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BUMBA František, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Břetislav Chovítek
Tip experta: výhra domácích

Novosedly doma je jasná jednička - Vohák dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích