1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Čtyráku poprvé vyhrála, porazila domácí Dívčice


Branky


83. V. Strnad - 5. P. Váňa , 72. M. Zare , 85. M. Zare
10

Dubenec – Fotbalisté Čtyř Dvorů vyhráli poprvé v aktuální sezoně III. třídy. Po remíze v Chrášťanech zdolali v rámci 6. kola domácí Dívčice. Celek z Českých Budějovic si v Dubenci vypracoval dvougólové vedení, na které domácí dokázali zareagovat snížením. Gólem na 3:1 však dodal klid hostujícím fotbalistům Mahyar Zare, který se v utkání trefil hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do utkání vstoupil lépe hostující Čtyrák, už od první minuty tlačil na pilu a ukazoval, že rozhodně nepatří k adeptům na sestup. Už v páté minutě lovil domácí gólman míč z branky, po dlouhém pasu Zemana se na hranici vápna dostal k zakončení Petr Váňa. S jeho střelou doprostřed branky si domácí gólman neporadil a hosté se tak velice snadno dostali do vedení. Do první gólovky se domácí dostali až ve 13. minutě. Po rohovém kopu dostal na hlavu přizvednutý míč Ježek, jenže ke smůle domácích poslal tísněn míč jen nad branku. O deset minut později běžel z levé strany ten samý hráč, ale jeho tvrdá střela skončila hodně vysoko. Hosté zkoušeli několikrát překvapit domácí defenzivu, ale většinou vše ztroskotalo na nepřesné přihrávce. Hřiště bylo po pátečním dešti hodně podmáčené, což několikrát pocítili i sami hráči. Míč se zasekával a kombinace tedy vázla na obou stranách. Domácí fotbalisté v první půli nehráli dobře, šancí bylo jako šafránu, za zmínku stojí snad jen střela Tvrzického, kterou ale se velkým štěstím vytěsnil brankář Voborský na rohový kop. Do kabin šli tedy spokojenější hosté.

Dívčice doma po roce prohráli

Do druhé půle vstoupily Dívčice odhodlaně a už po šesti minutách mohly srovnat. Dva nabíhající hráči ovšem na přízemní centr zprava nedosáhli. Poté přišla střela Strnada bohužel vedle branky. Ke střele se odhodlal i Semrád, také bez gólového efektu. Aktivitu Dívčic narušili hosté v 72. minutě, kdy se dostali do dvoubrankového vedení. Z rohového kopu se přesně k tyči trefil Mahyar Zare. Gólman Dívčic si na míč sice sáhnul, nedokázal ho však před čáru vytlačit. V 83. minutě si z pravé strany navedl míč Václav Strnad a tvrdou střelou k tyči dal domácím naději. Dívčice se ale vyrovnání nedočkali, naopak uklidňující třetí trefu Čtyráku přidal Mahyar Zare. Ten nechal v rychlostním souboji svého obránce za sebou a parádním lobem poslal míč za záda vybíhajícího domácího gólmana. Čtyři Dvory tak zvládly další venkovní utkání a Dívčice na jeho hřišti porazily 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Gratuluji soupeři k vítězství. Kromě asi jedné situace jsme v prvním poločase neměli žádnou pěknou akci. Ztráceli jsme míče a poté i síly, dokonce jsme ani neběhali. Druhý poločas byl od nás trochu lepší, hodně jsme hru otevřeli a soupeř nás potrestal druhým gólem. Potom už bylo rozhodnuto, bohužel v současné době nemáme sílu na to zápasy otáčet.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] - L. Tvrzický [-] , M. Čuhaj [-] , V. Valenta [-] , S. Rejdal [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
A. Voborský [-] - Z. Svoboda [-] , M. Zare [-] , L. Zeman [-] , P. Váňa [-] , M. Sedlic [-] , A. Čepička [-] , D. Čermák [-] , L. Sekyra [-] , D. Trča [-] , F. Hajný [-]

ŽK: 31. P. Semrád , 90. V. David .
Hráči zápasu: M. Zare .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - AMBROŽ Martin (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra domácích

Čtyráku stále chybí zraněný nebo nemocný, zkrátka věčně indisponovaný Lukáš Sekyra, což se projeví na propustnosti defenzivy. Kouč Dívčic Zbyňa Maňhal namíchá ofenzivní koktejl a tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů